L lorafan Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2014 2 0 29 1 Ağustos 2016 Konu Sahibi lorafan #1 Arkadaslar lutfen yardim edin ya su saclarimdan kurtulmak istiyorum hangi renge boyarsam alttaki resim gibi koyu bi sari elde ederim Eklentiler Screenshot_2016-08-01-17-58-56.png 187,9 KB · Görüntüleme: 78 Screenshot_2016-07-30-17-37-55.png 209,5 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaslar lutfen yardim edin ya su saclarimdan kurtulmak istiyorum hangi renge boyarsam alttaki resim gibi koyu bi sari elde ederim
M merwus Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Haziran 2014 1.989 964 1 Ağustos 2016 Konu Sahibi lorafan #2 lorafan .!.: Arkadaslar lutfen yardim edin ya su saclarimdan kurtulmak istiyorum hangi renge boyarsam alttaki resim gibi koyu bi sari elde ederim Genişletmek için tıkla... O tonu tek seferde elde edemezsiniz once oryalle acmali sonra boyamalisiniz evde cok saglikli olmayacaktir
lorafan .!.: Arkadaslar lutfen yardim edin ya su saclarimdan kurtulmak istiyorum hangi renge boyarsam alttaki resim gibi koyu bi sari elde ederim Genişletmek için tıkla... O tonu tek seferde elde edemezsiniz once oryalle acmali sonra boyamalisiniz evde cok saglikli olmayacaktir
L lorafan Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2014 2 0 29 1 Ağustos 2016 Konu Sahibi lorafan #3 merwus .!.: O tonu tek seferde elde edemezsiniz once oryalle acmali sonra boyamalisiniz evde cok saglikli olmayacaktir Genişletmek için tıkla... Peki kolestonun 11 ini falan kullansam acilmaz mi rengi acik olsun yeterli
merwus .!.: O tonu tek seferde elde edemezsiniz once oryalle acmali sonra boyamalisiniz evde cok saglikli olmayacaktir Genişletmek için tıkla... Peki kolestonun 11 ini falan kullansam acilmaz mi rengi acik olsun yeterli
M merwus Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Haziran 2014 1.989 964 1 Ağustos 2016 Konu Sahibi lorafan #4 lorafan .!.: Peki kolestonun 11 ini falan kullansam acilmaz mi rengi acik olsun yeterli Genişletmek için tıkla... Duz bi renk olmaz alacali olur diye dusunuyorum diplerifarkli uclari farkli
lorafan .!.: Peki kolestonun 11 ini falan kullansam acilmaz mi rengi acik olsun yeterli Genişletmek için tıkla... Duz bi renk olmaz alacali olur diye dusunuyorum diplerifarkli uclari farkli
SHADOWGIRL Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2007 928 24 1 Ağustos 2016 Konu Sahibi lorafan #5 rengini açmadan tutmaz,sadece 1 cm kadar diplerin tutar