Merhaba Arkadaşlar,
Geçen hafta ani bir kararla saçlarımı açtırmaya karar verdim, ilk yapıldığında iyidi ama yıkandıkça tuhaf yapay bir sarıya dönüştü, ayrıca saçlarım aşırı yıprandı, şu an hem renk hem kıvam olarak oyuncak bebek saçı gibi, mevcut rengim bu:
Eki Görüntüle 558808
istediğim saç rengi bu:
Eki Görüntüle 558809
yeni bir facia yaşamamak için evde kendim yapmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Bu arada saçlarım resimde olduğundan koyu çıkmış aslında daha açık, özellikle diplerim beyaz gibi.
saçının rengi çok güzel..gösterdiğin resimdeki renkle hemen hemen aynı zaten,belki 1 ton koyusu olabilir..sadece ordaki saç bakımlı ve fönlü,her kuaför böle güzel renk tutturamıyo söliyim..rengini çok beğendim.Yıpranma konusuna gelince saçını açtıran herkeste illaki az çok oluyo yani,gerçek hali nası bilmiyorumda resimde gayet iyi görünüyo..bakım yaparsan daha iyi olucaktır eminimki..
maalesef resimdekinden çok daha açık, fönlü hali şöyle:
Eki Görüntüle 559043
bu arada ten rengim çok beyaz, hatta beyaz ötesi
canım ben senın yerınde olsam koleston 10.0 ile boyarım bu saçı
10.0 da çok açık değil mi :26: ben biraz koyu bir sarı istiyorum, bebek sarısı gibi aslında
bi de şu plastik görünümünden kurtulmak istiyorum tabi
Öncelikle merhabaa saçlarınızın rengine bayıldımmcok güzel olmuşş :) acabane renk öğrenebilir miyim sizin içind bir sakıncsı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?