Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç düzelir mi? (resimli)

dogaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
757
17
118
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Geçen hafta ani bir kararla saçlarımı açtırmaya karar verdim, ilk yapıldığında iyidi ama yıkandıkça tuhaf yapay bir sarıya dönüştü, ayrıca saçlarım aşırı yıprandı, şu an hem renk hem kıvam olarak oyuncak bebek saçı gibi, mevcut rengim bu:

$DSC00267.jpg

istediğim saç rengi bu:

$images.jpg

yeni bir facia yaşamamak için evde kendim yapmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Bu arada saçlarım resimde olduğundan koyu çıkmış aslında daha açık, özellikle diplerim beyaz gibi.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Geçen hafta ani bir kararla saçlarımı açtırmaya karar verdim, ilk yapıldığında iyidi ama yıkandıkça tuhaf yapay bir sarıya dönüştü, ayrıca saçlarım aşırı yıprandı, şu an hem renk hem kıvam olarak oyuncak bebek saçı gibi, mevcut rengim bu:

Eki Görüntüle 558808

istediğim saç rengi bu:

Eki Görüntüle 558809

yeni bir facia yaşamamak için evde kendim yapmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Bu arada saçlarım resimde olduğundan koyu çıkmış aslında daha açık, özellikle diplerim beyaz gibi.

saçının rengi çok güzel..gösterdiğin resimdeki renkle hemen hemen aynı zaten,belki 1 ton koyusu olabilir..sadece ordaki saç bakımlı ve fönlü,her kuaför böle güzel renk tutturamıyo söliyim..rengini çok beğendim.Yıpranma konusuna gelince saçını açtıran herkeste illaki az çok oluyo yani,gerçek hali nası bilmiyorumda resimde gayet iyi görünüyo..bakım yaparsan daha iyi olucaktır eminimki..

saçının rengi çok güzel..gösterdiğin resimdeki renkle hemen hemen aynı zaten,belki 1 ton koyusu olabilir..sadece ordaki saç bakımlı ve fönlü,her kuaför böle güzel renk tutturamıyo söliyim..rengini çok beğendim.Yıpranma konusuna gelince saçını açtıran herkeste illaki az çok oluyo yani,gerçek hali nası bilmiyorumda resimde gayet iyi görünüyo..bakım yaparsan daha iyi olucaktır eminimki..

maalesef resimdekinden çok daha açık, fönlü hali şöyle:

$Adsız.jpg

bu arada ten rengim çok beyaz, hatta beyaz ötesi :50:

canım ben senın yerınde olsam koleston 10.0 ile boyarım bu saçı

cnm bence güzel olmuş rengi.ama o istediğin tonun olması için ne yapmak lazım bilemiyorum:26:

ama bu renk çok hoş duruyor

ben de çok beğendim ki rengi,değiştirme hiç..bikaç güne alışırsın zaten:)

Ben de rengini çok beğendim bence değiştirmemelisin. Çoğu insan yanma pahasına bu rengi yaptırıyor.

Ama illa değiştircem diyosan bunun üstüne 9 numara sarı vur derim o zaman koyulaşır gibime geliyo.

Bir de gliss in ultimate repair serisini(siyah olan) al hepsini ve kullan. Gerçekten çok işe yarıyor baya toparlıyor saçı ama birden değil tabi.

Beğenmenize sevindim :) en azından değiştirene kadar içim rahat dışarı çıkabilirim.
Ama şunu da tekrar belirteyim, saçlarım fotolarda daha sarı çıkmış, aslında çok daha açık ve küllü bir renk, hatta ışıksız ortamda yeşile çalıyor, ben de çok beyaz olduğum için yakışmadı, çok soluk ruh gibi görünüyorum

10.0 da çok açık değil mi :26: ben biraz koyu bir sarı istiyorum, bebek sarısı gibi aslında
bi de şu plastik görünümünden kurtulmak istiyorum tabi

9.0 sarı ya da 9.1 küllü sarı renkleri daha hoş ve doğal durabilir bence canım=)

Küllü renklerden çok korkuyorum, daha önce açık küllü kumralla yemyeşil olmuştum:14:
9.0 kullanacağım ama hangi markayı önerirsiniz?

Öncelikle merhabaa saçlarınızın rengine bayıldımmcok güzel olmuşş :) acabane renk öğrenebilir miyim sizin içind bir sakıncsı yoksa:17:

Öncelikle merhabaa saçlarınızın rengine bayıldımmcok güzel olmuşş :) acabane renk öğrenebilir miyim sizin içind bir sakıncsı yoksa:17:

saçlarım kuaförde açılıp bikaç farklı boyayla boyandı, dipler çooook açılmıştı bembeyazdı oraya 9.0 uygulandı, altlar karamele boyalıydı, açıldığında turunculuklar kalmıştı oralar da açık küllü sarı boyandı.
yalnız şunu da söyleyeyim saçlarım resimde görüldüğünden çooooooook daha açık bir renk, ve henüz yakından görüp beğenen çıkmadı :14:
resimlerde daha güzel görünüyor flashtan falan sanırım

bende bu renge boyamistim beyaz tenliyim kimi yakistirdi kimi yakistirmadi sonra rengi dondu sanki turuncu gibi oldu benimde saclarim plastik bebek saci gibi oldu ve taradiginda mesela cektikce esniyor resmen sac ve asirida dokuluyordu taramasi zor oluyordu sanirim yandi saclarim uzundu bu yuzden kestirmek zorunda kaldim guzelim saclarim yun yumagina dondu :14: bu dedigim 3- sene once filan senin saclarin suan ne durumda merak ettim :26:

Canım bence biraz bekle zaten saçların yıpranmış baya bir ay sonra boyat hergün zeytin yağlı bakım yap saçlarına bak nasıl düzeliyo hemen boyatıpta kıyma güzelim saçlarına

bana göre de güzel olmuş,barbie gibi güzelsindir de eminim :3: ama yüzünü görmeden yorum yapmak biraz zor bana kalırsa..
tabi sonradan nasıl olacak o da var... şimdilik kullan baktın l-olmadı kendin boya :34:

Back