Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Saç Boyasıyla Tam Olarak Nasıl Bir Renk Elde Edebilirim?

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
Kızlar avondan aşağıda gördüğünüz saç boyasını aldım:

Kendi doğal yani şuanki saç rengim ise bu:

En üstte gösterdiğim boyayla saçlarımı boyarsam nasıl bi renk elde edebilirim? Bu konuda fazla bi deneyimim, bilgim yok. Bu yüzden boyamadan önce bilgi edinmek istiyorum. Nasıl bi renk elde edebileceğimi resim koyarakta gösterebilirsiniz. Yardım ederseniz çok sevinicem

Son düzenleme:
Görmüş olsam yorum yapardım.
Saçlarının belki bir ton açığı olmuştur o kadar. Koyu renk saçta pek işe yaramıyor bu tonlar benim bildiğim.

avonun boyaları hiç güzel değil hemde saçların çok koyu tonda almadan önce sorsan daha fazla yardımcı olurduk..

Tatlım inan şimdi okudum şimdi yorum yazıyorum, saçlarımda boya yok röflenin bile tam olarak ne olduğunu bu sene öğrenmiş bi insanım boyayla ilgili yorum da yapamıycam inş güzel olmuştur avona güveniyorum nedense; hatta şubatta da üye olucam :) İnş istediğin gibi olmuştur güle güle kullan tatlım boya güzel duruyor.

Çok saol hayatım. Az önce boyadım. Daha nemli tam anlaşılmıyor ama koyduğum resimdeki kadar açık değil rengi, kutudaki resmin rengi daha koyu.

Konu üzerinde baya geçmiş ama merak ettim. Benimde bu renk çok hoşuma gidiyor. Nasıl oldu acaba memnun kaldınmı renginden ? Benim saçlarım siyah boya yok kendi rengi nasıl olur acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…