• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu sac bana yakısır mıı???

ecrinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
3.780
0
0
34
İzmir
kızlar ilk resimdeki benim orjinal sacım ve gördügünüz üzre esmerimm.. cok sıkıldım kara kara.. kücük sırlardaki arzu nun ve ebru akle in sac rengibi cok begeniyorumm. benzer renkler ekledimm.. sizce bana yakısır mı bunlarr.. kıro gibi görünmek istemiyorumm:97:

$images (2).jpg
$0.jpg
$Fotoğraf-0046.jpg

ikinci resimdeki saç rengi ve saç modeli yakışır sana bence canım yüzün de küçük anladığım kadarıyla.çok açık bir saç rengi değil zaten o koyu kumral dore gibi bişey sanırsam.

bencede 2. saç rengi çok yakışır bronz tene. siyah saçıda asla deneme derim kurtulcakken. bende yapmıştım şimdi kurtulmaya çalışıyorum kahve tonları hangisi olursa olsun sıcak bi yüz görünüm oluşturuyo insanda.

yok cnm ya kendi saım siyaha cok yakın zatenn hayatta yapmamm.. daha o kadar yüzümü kapatıyoo..

ikinci resimdeki saç rengi ve saç modeli yakışır sana bence canım yüzün de küçük anladığım kadarıyla.çok açık bir saç rengi değil zaten o koyu kumral dore gibi bişey sanırsam.

kAhve ama ne kahvesi bilmiyorumm.. direk kendim boyasam o rengi yakalayabilir miyim onu da bilmiyorumm.. :97:

zaten kutunun üzerindeki renge pek aldanmayacaksın canım senin saç rengin koyu olduğu için biraz daha koyu duracaktır kutudakinden.şu resmi buldum bana çok koyu geldi ama bilmiyorum bir tutamında dene istersen
k3q8pg.jpg

o saçta dorelik var.dore tonlarında bir boya kullanırsan olur diye düşünüyorum

evet cok koyu bir kahve olduu. ama dipleri acık allah allah anlamadım föndenn sonra bakcam tekrar :37:

hepsini mi boyadın?tüh belki akar yıkadıkça.7.3 kullansan daha mı iyi olurdu acaba:26:

evet boyadımm arkadaki renge güvenerek. koyu oldu ama güzel bi renk cıktı. ama üst tarafların dipleri daha acık olduu.. nie öyle oldu anlamadımmm.. ilk orayı boyadıgım için mi acaba??? neyse akarsa renk düzelir belkii olmassa resimi alıp kuaföre giderimm:52:

Back