Bu sabahki dua ardindan Kahverengi leke ve kan düsükmü yasiyorum?

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Merhaba arkadaslar,
beni artik bir coguunuz bilirsiniz actigim konulardan dolayi. bir bucuk hafta önce ilk positif testimi yapmistim. Her yaptigim teste ikinci cizgi silik cikiyordu. Kanimi aldilar 30 HCG cikti adet olacagm gün. Ertesi gün yine yaptim clear blue 1-2 haftaliksin diye gösterdi. Gectigimiz cuma yani yaptiigm clear blue testinten 3 gün sonra baska bir test daha yapim bu sefer ikinci cizgi hayalet cizgiye dönüstü. Ben orda anladim birseylerin ters gittigini icimde zaten herzaman bir süphe vardi... Dün internette gezerken gördüm bebeklerinin kalbi durdugu icin kürtaj falan yaptiranlari o bebeklerin ne halde oldugunu vs. icim cok kötü oldu ve bu sabah ise gelirken dua ettim, eger gebeligim saglikli gebelik degile kürtaj olmayayim ALLAHIM kendim düsük yapayim adetle diye. Nitekim dualarimda hemen kabul oldu. Is yerindeyim suan ve kahverengi leke geldi ardindan kan gelmeye basliyor gibi asiri kanamam yok ama ardi gelir sanirim. Sizcede düsük yasiyormuyum kizlar? Eger gercekten düsük ise ben üzülmüyorum ALLAh dualarimi kabul etti, olur insallah elbet ve sizlerle saglikli gebeligimi paylasirim

Can'ım doktora git beklemeden .

anladığım kadarıyla daha hiç doktora gitmedin. bence acilen bi doktora git. belki hamile bile değilsin zaten.

Yok daha gitmedim doktorum kapali....hamileydim doktor demisti urin testleri ve kan testim onu gösteriyodu....

Canım ıkı haftadır kanamam var kahverengı leke oluyor sonra tekrar sıddetlı kanamaya donusuyor kese dısında olan yerlesme kanamalarıda olabılır bunlar dusuk rıskını gosterıyor sen zaman gecmeden gorun ve yatıp dinlenmen gerek.. gecmiş olsun

canim bende zaten hcg degeri yükselmedi bence, c+nkü en son yaptgim test negatifti.... ONdan öncekiler positifti bir hafta boyunca...

Evde testle takip etmek yerine kan testiyle hcg değerlerini takip etseydin keşke. Adetin geçeli 9 gün olmuş düşük tehliken vardı belkide bi çaresine bakılır önlem alınırdı (iğne,ilaç vs) yada kimyasal gebelik şuan sadece tahminlerle bakıyoruz. Bi an önce doktora gitmelisin ihmal etmişsin

cnaim burda yapmiyorlar kan almayi. Burda kanla takip eeden yok. Ben almanyada yasiyorum bunlar sadece hamilesin diyo 5-6- hftada cagiriyoalr bakiyolar okadar ha bi terslikten süphelenirlerse kan aliyorlar yoksa yok. Ben zorladimda aldilar tek bir kani. Bunlar bir tuhaf..... benim elimden birsey gelmezdi. Simdi randevu verdiler ögelene... Hemen gelin diyecekleri yere... Bencede düsük baslamis diyor telefonda bana. Umursamiyorlar bile yani

Çok geçmiş olsun o zaman inşallah kötü bir durum yoktur canım hakkınızda hayırlısı olsun

Çok geçmiş olsun o zaman inşallah kötü bir durum yoktur canım hakkınızda hayırlısı olsun
cok sagol canim ALLAH hepimizede hayirlisini versin.... Sende insallah sag salim kucagina alirsin yavrunu

konu sahibi çok geçmiş olsun inşallah yerleşme kanamasıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…