Bu saatte senı uyutmayan sebep ne? Gel arkadasımm konusalımm

Kıyamam ya canım benim yorulmuştur tabii :)

ben hamılelıgım suresınde 3.drda doogum yaptım..ılk drizmirdeydı..sonra konyada bır dr a gorundum son aya kadar ..sonra o dr yurtdısına cıkınca dr degıstım mecbur hastanedekı dıger dra gorundum..1 ay onla muayene olduk sonunda onda dogurduk ıyı mı ettık kotu mu bılmıyom am Allahıma sukur kızım ıyı..normal dogum yaptım bende.

Eneem ne çok lanet okudun kız
Sevgili herşeyi güzelleştirmiyo canım malesef

asosyal bi insanım. uyumluyum ama iş yerinde kariyer peşinde koşturanların saçmalıklarını izlemek çok sıkıcı. bi gün dayanamadım sordum yöneticime. bende onlar kadar çalışıyorum hatta kendi bölümümde 2 kişi olmamız gerekirken ben tekim neden bu kadar ön plana çıkmıyorum genel olarak düşünürsek diye. cevabıda şov yapmakmış. bende bi beceririm ki. bunun dışında güvenliklerle problem yaşıyorum deli ediyolar beni. hatta dün tutanak bile tutmuş olabilirler bugün. iş yerindende aramışlar geri dönüş yapmadım

arka arkaya lanet okuyunca kendimi ''beni affet''dizisinde ki bahar gibi hissettim. ne kadar çok ''yalvarırım'' lafını kullanıyo

anliyorum bu saatte normal..
kizim su an 25 aylik, 6 ay sonra anaokuluna basliyor ben de ise basliyorum ve 2. bebegime kadar (eger olursa ya da yaparsak) bir daha boyle takilamicam çunku çalisiyo olucam..
bunu anlatmak istedim canim

ahah bu saatte kurduğum senaryoyu yazayım . nasıl bişi canlandırdıysam artık.

meğersem ki senin iki çocuğun varmış. 6 ay sonra doğum iznin bitiyomuş. kızlardan birisi okula başlıyomuş. diye algıladım sonrada düşündüm ki yeni doğan çocuk 11 de uyumaz ki hemde doğum izni bu kadar az mı

benı de kızım dıs cıkarma (azı) donemınde mahvettı..annemı aradım geldı sagolsun 2 aydır bende..kızım dedı gecen..sen deyınce ınanmamıstım ama bu cocuk mıllı felakett..çaatt çuuttt..Dama teyzelerı masAllah rabbım ne guzel yaratmıs kızımı bır gorsenız..

Değilmi gülüşüm haklısın yatmam lazım benim.Koca kalkar aş bekler iş bekler ama nerdeeeee biz yatacağız da kalkacağızda adama kahvaltı hazırlayacağızda.
Ne derler erken ekilen darıdan kocadan sonra kalkan karıdan hayır gelmez diye.Bak hayırsız olduk iyimi

D: kızım dogana kadar kocam beylıgını yaşadıı..yazık ne zamandır kahvaltı bıle hazırlamıom ıse gıderken..o da sagolsun anlayıslı

beni takip eden doktor dogumuma giren doktor olmayacakti ve benim için bir sakincasi olmadi, neden

çunku ozelde bir doktorla basladi muayeneler ama kendisi sadece klinikte dogurursam dogumuma girecekti
hastanede imkanlar daha çok diye ben hastanede dogurmak istedim
ama hastanede de jinekolog doguma kadar takip ediyor ama doguma girmiyor
dogum uzmani oluyor sadece (bir aksilik çikarsa belki çagiriyorlardir), çok sukur bir sorun çikmadi, dogum uzmani esim ve ben beraber dogurduk

2 jinekolog, bir dogum uzmani..

Anladığım kadarıyla hemşiresin stresli ve zor bi işin var Allah kolaylık versin.
Şu ara bende asosyallestim benim henüz bir isim yok okula devam etmedim bulunduğum şehirde 3tane arkadaşım var ve çok samimi değilim evden çok nadir çıkıyorum annem in işyeri var bazen ona yardım ediyorum benim hayatim daha beter bi halde

allah hayırlı dogumlar nasıp etsın ama ben bır daha normal dogum ıstemıyorum yaa

yok anam 2. çocuk cesareti ne arar ben de, daha birincinin enkazlari duruyor...

bısmıllaahh kendımden korktum bıran.. yok hatun hanı fılmlerdee kardese hemsıre dıyolar yaa ondan dedım

bi çok yerde yazmıştım kendimi tanıtırken. illede hemşire olcem diye .

eşinde mi girdi doğuma

keşke hemşire olsam inan hiççç işimden dolayı isyan etmem. sevdiğim bi işi yaptığım için. bu sene dershaneye gittim ama boşa gittim ayrıldım sınava girmeyeceğim bu sene. seneye ya nasip dedim

Bende bu yıl Allah a emanet girecem , açık öğretim düşünüyorum . Iş başvurularımdan cevap bekliyodum ümidimi kestim artık
Işin olduğu için şanslısın şuan bana göre canım

anam beynım durdu catlak_kemmik calısıyo musun canım ben kkarıstırdım mı yoksa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…