en son dedim ama anneme, torunun ben kalkinca uyaniyor butun gun canima okuyor o yuzden geç yatip onunla kalkiyorum, diger seçenek onun gibi 12 saat uyumam diye..
annem de pek inanmadi "sen eskiden de gece otururdun" falan neyse birgun isim çikti sabahtan anneme biraktim cadalozumu annemin canina okumus
ben gelir gelmez "kizim hadi su odaya geçin kizini uyut" falan dedi, çok guldumtravma yasamis gibiydi annem..
tm canım aynı sehırdeysek özelden mesaj at merak ettım
Durumuna açıkçası hem üzüldüm hem hayıflandım.Amacım seni korkutmak tedirgin etmek değil canım ama dünyaya bir melek getireceksin ve bunun sorumluluğunu senin o apatal doktorun ortalıktan kaybolrak bir başkasının üzerine atamaz.Atmaya hakkı yok.
Ne demek ya sancı çekeceksin normal olmazsa sezeryan.Doğum anında saniyelerin önemi varken böyle bir riski nasıl alabiliyorlar vede gözardı edebiliyorlar şaştım doğrusu.
Korkmayasın ama arkadaşım 3 yıl evvel benimle beraber doğum yaptı ben sezeryan o normal.Normal doğumda kadın ıkınırken birden derin nefes almış ve bebek geri rahme girmiş.Hal böyle olunca çocuğun ciğerleri pis su ile dolmuş.Yavrucak 9 gün yaşadı.Allah korusun Rabbim oğluma ve tüm evlatlarımıza hayırlı bereketli ömürler versin.O bebek yaşasaydı şimdi 3 yaşında olacaktı.Dua et Allaha hakkında hayırlısı olsun evladını sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Kıyamam ya canım benim yorulmuştur tabii :)
Eneem ne çok lanet okudun kız
Sevgili herşeyi güzelleştirmiyo canım malesef
anliyorum bu saatte normal..
kizim su an 25 aylik, 6 ay sonra anaokuluna basliyor ben de ise basliyorum ve 2. bebegime kadar (eger olursa ya da yaparsak) bir daha boyle takilamicam çunku çalisiyo olucam..
bunu anlatmak istedim canim
en son dedim ama anneme, torunun ben kalkinca uyaniyor butun gun canima okuyor o yuzden geç yatip onunla kalkiyorum, diger seçenek onun gibi 12 saat uyumam diye..
annem de pek inanmadi "sen eskiden de gece otururdun" falan neyse birgun isim çikti sabahtan anneme biraktim cadalozumu annemin canina okumus
ben gelir gelmez "kizim hadi su odaya geçin kizini uyut" falan dedi, çok guldumtravma yasamis gibiydi annem..
amaan adanaalııı canım Adanaalıııı..:) Allah bagıslasın canım evlatlarını..sımdı benım kocam da kalkıp benı nette gorse der kı.. sen de sabaha kadarr nette takılıyon sonra da uykumu alamıom dıon cocuk uyurken uyusana hatuunn:))
Değilmi gülüşümhaklısın yatmam lazım benim.Koca kalkar aş bekler iş bekler ama nerdeeeee biz yatacağız da kalkacağızda adama kahvaltı hazırlayacağızda.
Ne derler erken ekilen darıdan kocadan sonra kalkan karıdan hayır gelmez diye.Bak hayırsız olduk iyimi
ben hamılelıgım suresınde 3.drda doogum yaptım..ılk drizmirdeydı..sonra konyada bır dr a gorundum son aya kadar ..sonra o dr yurtdısına cıkınca dr degıstım mecbur hastanedekı dıger dra gorundum..1 ay onla muayene olduk sonunda onda dogurduk ıyı mı ettık kotu mu bılmıyom am Allahıma sukur kızım ıyı..normal dogum yaptım bende.
asosyal bi insanım. uyumluyum ama iş yerinde kariyer peşinde koşturanların saçmalıklarını izlemek çok sıkıcı. bi gün dayanamadım sordum yöneticime. bende onlar kadar çalışıyorum hatta kendi bölümümde 2 kişi olmamız gerekirken ben tekim neden bu kadar ön plana çıkmıyorum genel olarak düşünürsek diye. cevabıda şov yapmakmış. bende bi beceririm ki. bunun dışında güvenliklerle problem yaşıyorum deli ediyolar beni. hatta dün tutanak bile tutmuş olabilirler bugün. iş yerindende aramışlar geri dönüş yapmadım
arka arkaya lanet okuyunca kendimi ''beni affet''dizisinde ki bahar gibi hissettim. ne kadar çok ''yalvarırım'' lafını kullanıyo
ahahbu saatte kurduğum senaryoyu yazayım . nasıl bişi canlandırdıysam artık.
meğersem ki senin iki çocuğun varmış. 6 ay sonra doğum iznin bitiyomuş. kızlardan birisi okula başlıyomuş. diye algıladım sonrada düşündüm ki yeni doğan çocuk 11 de uyumaz ki hemde doğum izni bu kadar az mı
beni takip eden doktor dogumuma giren doktor olmayacakti ve benim için bir sakincasi olmadi, neden
çunku ozelde bir doktorla basladi muayeneler ama kendisi sadece klinikte dogurursam dogumuma girecekti
hastanede imkanlar daha çok diye ben hastanede dogurmak istedim
ama hastanede de jinekolog doguma kadar takip ediyor ama doguma girmiyor
dogum uzmani oluyor sadece (bir aksilik çikarsa belki çagiriyorlardir), çok sukur bir sorun çikmadi, dogum uzmani esim ve ben beraber dogurduk
2 jinekolog, bir dogum uzmani..
ahahbu saatte kurduğum senaryoyu yazayım . nasıl bişi canlandırdıysam artık.
meğersem ki senin iki çocuğun varmış. 6 ay sonra doğum iznin bitiyomuş. kızlardan birisi okula başlıyomuş. diye algıladım sonrada düşündüm ki yeni doğan çocuk 11 de uyumaz ki hemde doğum izni bu kadar az mı
bısmıllaahhkendımden korktum bıran.. yok hatun hanı fılmlerdee kardese hemsıre dıyolar yaa ondan dedım
eşinde mi girdi doğumabeni takip eden doktor dogumuma giren doktor olmayacakti ve benim için bir sakincasi olmadi, neden
çunku ozelde bir doktorla basladi muayeneler ama kendisi sadece klinikte dogurursam dogumuma girecekti
hastanede imkanlar daha çok diye ben hastanede dogurmak istedim
ama hastanede de jinekolog doguma kadar takip ediyor ama doguma girmiyor
dogum uzmani oluyor sadece (bir aksilik çikarsa belki çagiriyorlardir), çok sukur bir sorun çikmadi, dogum uzmani esim ve ben beraber dogurduk
2 jinekolog, bir dogum uzmani..
Anladığım kadarıyla hemşiresin stresli ve zor bi işin var Allah kolaylık versin.
Şu ara bende asosyallestim benim henüz bir isim yok okula devam etmedim bulunduğum şehirde 3tane arkadaşım var ve çok samimi değilim evden çok nadir çıkıyorum annem in işyeri var bazen ona yardım ediyorum benim hayatim daha beter bi halde
yok anam 2. çocuk cesareti ne arar ben de, daha birincinin enkazlari duruyor...
allah hayırlı dogumlar nasıp etsın ama ben bır daha normal dogum ıstemıyorum yaa
aynenn..esıme kalsa bugun ıster ama hele benım ııce erken..
ben 2. de daha kolay çikar diye dusunuyorum ama...
annem oyle demisti
bi çok yerde yazmıştım kendimi tanıtırken. illede hemşire olcem diye .
eşinde mi girdi doğuma
keşke hemşire olsam inan hiççç işimden dolayı isyan etmem. sevdiğim bi işi yaptığım için. bu sene dershaneye gittim ama boşa gittim ayrıldım sınava girmeyeceğim bu sene. seneye ya nasip dedim
yaa oyle dıyolarr daa..aman ne bılım sogudum D tıksındım D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?