Bu saatte senı uyutmayan sebep ne? Gel arkadasımm konusalımm

saka bi yana birde boyle yapmak zorundayim, kizim benimle yatiyor ve sabah ben yataktan çikinca hemen uyaniyor, tam uykusunu almadigi için butun gun canima okuyor (gunduz kesinlikle uyumak istemiyor) baktim o bana ayak uydurmuyo bensiz sabahlari yatmiyor ben ona uydum (ki bu durum bana uyarrr)..
6 ay sonra anaokuluna baslicak prensesim ben de ise veee bu duzen son bulur..

Önce sana cevap vermek istedim canım.Evvela geçmiş olsun.Ama senin doktorunun nasıl özel bir durumu olabilirki seni 2 hafta kala yüzüstü bırakıp gidebiliyor.Üstelik nereye gittiği bilinmiyor söylenmiyor.Nerenin doktoru bu sağlık bakanlığına şikayet et.Senin herşeyini en bilen doktor o.Yerine gelen senin durumunu doğum ile alakalı artılarını eksilerini bilemez.Allah korusun doğum anında olmadık bir durumla karşılaşabilirsin.Bunun sorumluluğunu eskisi ben yoktum,yenisi ben yeniyim bilmiyorum der üstünden atar olan sana olur.Bunu sakın ihmal etme.Durumun normal doğuma elverişli değil ise bunu sakın gözardı etme.
Doktorların hiçbiri 5 ay altında takip etmedikleri hastayı kabul etmez.Etmeme haklarıda vardır.Bu nasıl yaman çelişkdir böyle.Yeni bir doktor bulup durumunu anlatabilir elinde test tahlil neyin varsa yeni doktoruna iletebilir onu bilgilendirebilir ve doktorunun senin yüzüstü bıraktığını söyleyebilir,ona seni bırakan doktorun kim olduğunu nasıl bir mesleki ahlak ve kariyere sahip olduğunu sorabilirsin.Çok geçmiş olsun.

Neden yatmıyorum oğlumu uyuttum ve gündüz hiç vaktim olmadığında bu saatlere kadar kk de kalıyorum.Aksi gibi Bir Derdim Var köşeside bir türlü bırakmıyor ki beni.İnsanların dertlerini okumak onlara faydalı yazılar yazmak sanki bana farz
Sıkıntılarını okumak ve halime şükretmek işin cabası.

surda yorumların basında toputopu 6 kısyız..hadı tanısalım..fırsat buldukca toplanırız..bellı kı gec saate kadar oturuoruz...ben İzmir liyim ama programa Konya dan katılıyorum:)) 3 yıllık evlıyım 16 aylık kızım var..calısmıyorumm..yasadıgım sehırde hıcbır akrabam vs yok..o yuzden genelde bunalıyorumm..

lanet olsun uyuyamıyorum hemde hergün sabah 7 ye kadar oturuyorum. bugün erkenden geldi uykum hayret ettim uyudum bi kaç sana sonra yine hortladım. zayıflamada uyku düzenide önemliymişş

slm kizlar,
surda ise donmeme 6 ay falan kaldi, son 6 ay keyfime gore takilip, 11 lere kadar uyumak istiyorum...
uzun yillar boyunca (2. bebise kadar) sabahin korunde ailece mars mars yapicaz nasil olsa

anlama problemi yaşadığım saatler içerisindeyim.
bebiş mi doğdu. noldu :S

Proğrama Adanadan konuğum 34 yaşındayım 1 kızım 1 oğlum var

Ama artıkın gözkapaklarım yat zıbar diyor

Kocacım mışıl mışıl uyurken ben pc başında sabahlayanlardanım.Bazen erken kalkar bazende 11 e kadar yatarım.Tabi o söylenilen yalanlardan bende arada sırada nasiplenenlerdenim.

21 yaşındayım. lanet olasıca ank da yaşıyorum. lanet olasıca bi yerde çalışıyorum. lanet olasıca kilolarımla savaşıyorum. ve lanet olasıca zamanımda sevgilim bile yok.

Bende sana yakın bi yerlerdeyim :)
Benimde bulunduğum şehirde fazla kimsem yok bazen bunalsam da diyorum ki olunca ne olacak laftan sözden uzağım çok şükür :)

21 yaşındayım. lanet olasıca ank da yaşıyorum. lanet olasıca bi yerde çalışıyorum. lanet olasıca kilolarımla savaşıyorum. ve lanet olasıca zamanımda sevgilim bile yok.

mesajları begenıyorum ama senınkını de begensem sacma olcakk:)) nıye o kadar lanet okudunn hemşireee ne olduuu

Son düzenleme:
Çoğu insan yapar aslında bunu :)
Benim annemde uyuyordum diyemez yok yok olur mu biz 8de kalkarız der :) :)

en son dedim ama anneme, torunun ben kalkinca uyaniyor butun gun canima okuyor o yuzden geç yatip onunla kalkiyorum, diger seçenek onun gibi 12 saat uyumam diye..
annem de pek inanmadi "sen eskiden de gece otururdun" falan neyse birgun isim çikti sabahtan anneme biraktim cadalozumu annemin canina okumus
ben gelir gelmez "kizim hadi su odaya geçin kizini uyut" falan dedi, çok guldum travma yasamis gibiydi annem..

Durumuna açıkçası hem üzüldüm hem hayıflandım.Amacım seni korkutmak tedirgin etmek değil canım ama dünyaya bir melek getireceksin ve bunun sorumluluğunu senin o apatal doktorun ortalıktan kaybolrak bir başkasının üzerine atamaz.Atmaya hakkı yok.
Ne demek ya sancı çekeceksin normal olmazsa sezeryan.Doğum anında saniyelerin önemi varken böyle bir riski nasıl alabiliyorlar vede gözardı edebiliyorlar şaştım doğrusu.
Korkmayasın ama arkadaşım 3 yıl evvel benimle beraber doğum yaptı ben sezeryan o normal.Normal doğumda kadın ıkınırken birden derin nefes almış ve bebek geri rahme girmiş.Hal böyle olunca çocuğun ciğerleri pis su ile dolmuş.Yavrucak 9 gün yaşadı.Allah korusun Rabbim oğluma ve tüm evlatlarımıza hayırlı bereketli ömürler versin.O bebek yaşasaydı şimdi 3 yaşında olacaktı.Dua et Allaha hakkında hayırlısı olsun evladını sağ salim kucağına alırsın inşallah.

anliyorum bu saatte normal..
kizim su an 25 aylik, 6 ay sonra anaokuluna basliyor ben de ise basliyorum ve 2. bebegime kadar (eger olursa ya da yaparsak) bir daha boyle takilamicam çunku çalisiyo olucam..
bunu anlatmak istedim canim

Son düzenleme:

amaan adanaalııı canım Adanaalıııı..:) Allah bagıslasın canım evlatlarını..sımdı benım kocam da kalkıp benı nette gorse der kı.. sen de sabaha kadarr nette takılıyon sonra da uykumu alamıom dıon cocuk uyurken uyusana hatuunn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…