• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu saatte ne cozum bulabılırımm

prettymamyy

Bebegim sen benim mucizemsin ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
272
192
18
Kızlar anne tarafına cekmısım adet sancım cook fazla hemde asırı mıde bulantısı ve afedersınız durmadan kusmam oluyor. Bırsey yıyıp ıcemıyorum ve bu ıkı gun suruyor. Uyutmuyor bekarkende boyleydı kadın doguma gıttıgımde normal dedı.. Su an agrıdan oluyorum agrı kesıcıler ıse yaramıyor bu saatte ne yapıcam bılemedım.. Tavsıyesı olan var mı ??

(acıle gıt dıyecekler olacak ama vurdukları ıgne sadece 2 saatlık uyusturuyor sadece. Bıtkısel cozumu olana var mı.)

Saç kurutma tut beline ya da havlu ısıt koy.En iyisi sıcak su torbası. Velhasıl ısıt ayağını karnını.

Saç kurutma tut beline ya da havlu ısıt koy.En iyisi sıcak su torbası. Velhasıl ısıt ayağını karnını.
canım karına koymak cok tehlıkelı dedıgın gıbı ayaklarımda pofudukla gezıyorum bu havada :( tesekkur ederım ılgıne

yanında majezik sr bulundur rahatlatıyor beni

Ben de benim sancım çok sanıyordum. İğne iki saat mi uyuşturuyor :KK57:
En etkili yöntem iğnedir ki o da işe yaramıyorsa daha üstüne ne tavsiye verilir bilemedim. Çok geçmiş olsun.

Ben de benim sancım çok sanıyordum. İğne iki saat mi uyuşturuyor :KK57:
En etkili yöntem iğnedir ki o da işe yaramıyorsa daha üstüne ne tavsiye verilir bilemedim. Çok geçmiş olsun.
yanında majezik sr bulundur rahatlatıyor beni
Papatya cayi ve sicak su torbasi...agri kesici disinda tek bildigim yontem.
majezık de rahatlatmıyor canım soyle soyleyeyım bana kalsa gunde 10 15 agrı kesıcı ıcecem hıc ıcmedım desem bugun 5 6 tane ıctım agrı kesıcı esım kızıyor dıye ıcmıyorum o agrıyla gozım gormuyor zararı falan.. :( evet canım ıgneyı bekarken cok denedım en fazla 2 saat :( canım gercekten papatya cayı ıse yarıyor mu yaa. Sagolun gercekten..

majezık de rahatlatmıyor canım soyle soyleyeyım bana kalsa gunde 10 15 agrı kesıcı ıcecem hıc ıcmedım desem bugun 5 6 tane ıctım agrı kesıcı esım kızıyor dıye ıcmıyorum o agrıyla gozım gormuyor zararı falan.. :KK43: evet canım ıgneyı bekarken cok denedım en fazla 2 saat :KK43: canım gercekten papatya cayı ıse yarıyor mu yaa. Sagolun gercekten..
Herkeste etkisi ayni olmayabilir ancak bi deneyin...

majezık de rahatlatmıyor canım soyle soyleyeyım bana kalsa gunde 10 15 agrı kesıcı ıcecem hıc ıcmedım desem bugun 5 6 tane ıctım agrı kesıcı esım kızıyor dıye ıcmıyorum o agrıyla gozım gormuyor zararı falan.. :( evet canım ıgneyı bekarken cok denedım en fazla 2 saat :( canım gercekten papatya cayı ıse yarıyor mu yaa. Sagolun gercekten..
SR olanı dediğim oda etki etmiyorsa hastane yine canım en mantıklısı

Papatya cayi rezene cayi. Yogunsa zencefil sakin icmeyin. Degilse icebilirsiniz. Cubuk kraker. Tampon kullanin. Sonra sicak duş. Öglen muhakak uyuyun. Adetten önce bol su ve meyve.
Adetken saķın karpuz dondurma yemeyin agir ve yagli yemeyin.
Bal da iyi gelir.

SR olanı dediğim oda etki etmiyorsa hastane yine canım en mantıklısı
sr kısmı gozumden kacmıs canım pardon. Agrı kesıcılerden gına geldı. Dedıgın gıbı yarın bızzat gıdıp alıcaam yeter kı ıse yarasın cook tesekkur ederım ılgıne :(

Kızlar anne tarafına cekmısım adet sancım cook fazla hemde asırı mıde bulantısı ve afedersınız durmadan kusmam oluyor. Bırsey yıyıp ıcemıyorum ve bu ıkı gun suruyor. Uyutmuyor bekarkende boyleydı kadın doguma gıttıgımde normal dedı.. Su an agrıdan oluyorum agrı kesıcıler ıse yaramıyor bu saatte ne yapıcam bılemedım.. Tavsıyesı olan var mı ??

(acıle gıt dıyecekler olacak ama vurdukları ıgne sadece 2 saatlık uyusturuyor sadece. Bıtkısel cozumu olana var mı.)
bekarken çok sancılı geçerdi kaç kat şey sarardım belime en içinede kocaman su torbamı koyardım anca öyle geçerdi ve adet dönemi boyunca öyle gezerdim.zararlı demişsin ama şuanda senin için daha zararlı bir durum var onu bertaraf etmek için lazım.ayağına koyarak geçeceğini beklersen çok beklersin. su torbasını beline ya da karnına koy polarıda uzunlamasına 3 e 4e katla beline sar oda iki kat falan oluyor.ağrın olmadığında torbayı çıkarabilirsin ama poları çıkarma adet dönemi boyunca belinin sıcak durması lazım yoksa yine başlar

Papatya cayi rezene cayi. Yogunsa zencefil sakin icmeyin. Degilse icebilirsiniz. Cubuk kraker. Tampon kullanin. Sonra sicak duş. Öglen muhakak uyuyun. Adetten önce bol su ve meyve.
Adetken saķın karpuz dondurma yemeyin agir ve yagli yemeyin.
Bal da iyi gelir.
canım ne yaglı yemegı ben dogru duzgun su bıle ıcemıyorum 2 gun boyunca uyku uyayamıyorum sonra kı 3 gun rutın adet sancısı ona razıyım valla. Bal demıssın papatya ve rezene cayının ıcıne seker nıyetıne koyup ıcebılırım. Inan kı sadece mıde mı yatıstıran sey sekersız kahve. Insallah bunlar ıse yarar cook tesekkur ederım :(

bekarken çok sancılı geçerdi kaç kat şey sarardım belime en içinede kocaman su torbamı koyardım anca öyle geçerdi ve adet dönemi boyunca öyle gezerdim.zararlı demişsin ama şuanda senin için daha zararlı bir durum var onu bertaraf etmek için lazım.ayağına koyarak geçeceğini beklersen çok beklersin. su torbasını beline ya da karnına koy polarıda uzunlamasına 3 e 4e katla beline sar oda iki kat falan oluyor.ağrın olmadığında torbayı çıkarabilirsin ama poları çıkarma adet dönemi boyunca belinin sıcak durması lazım yoksa yine başlar
canım bekarken su torbasıyla yerlerde surunurdum senın gıbı karnıma baglı dolanırdım :( agrıyı alıyor evet ama yumurtalıklara zararlı gercekten calısmasını yavaslatıyor.. Ve benım bu sorunum gercekten var evlendıkten sonra ortaya cıktı. Dedım ya ayaklarımda pofudukla heryerımde battanıye dolanıyorum etrafta. :(

canım ne yaglı yemegı ben dogru duzgun su bıle ıcemıyorum 2 gun boyunca uyku uyayamıyorum sonra kı 3 gun rutın adet sancısı ona razıyım valla. Bal demıssın papatya ve rezene cayının ıcıne seker nıyetıne koyup ıcebılırım. Inan kı sadece mıde mı yatıstıran sey sekersız kahve. Insallah bunlar ıse yarar cook tesekkur ederım :KK43:

Aynisi bende de vardi. Hep adetten önce alir iki günde kilo verirdim. Hamilrligim de kötü gecti. Ama sicak dus rahatlatir tamponla tabi. Öglen de uyuyun. Cok gecmis olsun.

Back