Rüya Yorumları bu rüyayı yorumlarsanız sevinirimm

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
Selam kızlar bende rüyamı yorumlatmak istiyorum aranızda yorum yapmayı bilen varsa ne mutlu banaa :) bu gece rüyamda Sevgilimin annesini,babasını,kendisini ve kendimi gördüm.Dördümüz ormanlık bir alandayız ama bu ormanlık alanda evler kamplar gibi şeyler vardı.Loş bir ortam yani.Birde sevgilimin çalıştığı iş arkadaşları çevremizdeydi.Sevgilim aynı zamanda hem çalışıyor hemde bizimle ilgileniyordu.Biz beraber bir oda gibi yerde kalıyorduk.Ve yerde oturuyorduk.Sevgilimin rüyamda beyaz bir dokunmatik telefonu vardı.Normalde telefonu öyle değil..Telefonu kurcalıyordum ve Sms yapmıyor normalde telefonunda mesajlar buluyordum.Ama kötü mesajlar değildi iş arkadaşları kutlama,tebrik,soru sormalar gibi mesajlar atmışlar tabii ben rüyamda başta afallıyorum sen benimle msjlaşmıyorsun sms yapmayan adam şimdi niye yaptın yaptında neden haber vermiyorsun diye kavga ediyorum.Oda o mesajlaştığı kişilerin iş arkadaşları olduğunu söylüyor ve gerçekten öyleymiş rüyada..Ama ben beni aldattığını düşünerek ona çok bağırıyorum.Sonra oda bana sana aşık olmakta suç kötü bir şey yapmıyorum falan diyerek kendini savunuyordu.Bende telefonu alıp parçalıyordum.Garip bir rüyaydı hiç bir şey anlamadım uyanınca Sizce bu ne demek olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…