- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Canam manasini bilmiyorum kotu bile olsa kan ruyayi bozuyormusKizlar ruyami bi yorumlarmisinz yada fikri olan varmi internette bulamadim ya hayir olsun
Ruyamda sari sac boyasi ve pembe tayt almaya gdyrm grdgm dukkanin onunde bi kopek var ona bakiyorum yerler kar ustunde de 1 avuc kan var kopek bu kana basiyor karda hopluyor onun ayak iziyle kar da kan lekeleri cogaliyor
Fikri olan varmi
Kizlar ruyami bi yorumlarmisinz yada fikri olan varmi internette bulamadim ya hayir olsun
Ruyamda sari sac boyasi ve pembe tayt almaya gdyrm grdgm dukkanin onunde bi kopek var ona bakiyorum yerler kar ustunde de 1 avuc kan var kopek bu kana basiyor karda hopluyor onun ayak iziyle kar da kan lekeleri cogaliyor
Fikri olan varmi
Bizde rüyayı suya anlat derler ne manaysa.
Musluk basında kendi kendime anlatırım bazen suya rüyamı
Bilinç altında neler gizliyoruz her rüyanın bi anlamı olmasını beklemeyin.
Cok takılmayın bence.
Insallah cnm bembeyaz kar ve ustunde kan Allah hayir etsinkan görünce rüya bozulur
Evet hatta inanki boyayi aldim elimde bnm sac rengimde sari renk taytlara baktm toz pembe bi tane aldim o esnada disariya baktgmda gordm kopegin heryere ziplayarak onu kani dagattiginiSarı saç boyası ve pembe tayt mı gerçekten korkunç bi rüyaymışkan bu rüyayı bozar derler. Sıkıntı yok yani.
Anlamadım bir profesör hamile tanıdığın biri doğumunda ölmesini demiş hemde profesör nerenin neyin profesörü bu yaRuyanin cok karisik olmasi sacma zaten sagolun kizlar kan o ruyayi bizar yani dimi bi profosor hamile bi tanidgnn dogumda olmesi demis de sok oldm korktm abimin hanimi hamile olunca sikti beni sagolun kizlar kafamiz o kadar doluyo ki o yuzdn karisyrz demekki ama kar ve kan bi arada olunca urkerek uyannca istmsizce zihnime yerlesti
Yani ruya yorumcusu dr. Bilmem ne yazyrdu canmAnlamadım bir profesör hamile tanıdığın biri doğumunda ölmesini demiş hemde profesör nerenin neyin profesörü bu ya
Sagol canm ya gercktn guzel oldu :))Bilinç altı rüyasıdır ama yine de yorumlayayım, ama sallayacağım takma:)) köpek koruyucu, tehlikelerden seni koruyacak bir hayvan. Sanki siz mutlu bir haber alacaksınız, köpek de bunu kutluyor, bu haber sonucunda yeni kıyafetler alacaksınız ve vücutta değişilik olacak( saç boyası buna işaret) :)) güzel salladım ama umut dolu oldu, o korkunçlu rüyayı güzele yordum :)))
Ya itibar etmeyin böylelerine ki pirim yapmasınlar bunlar birazda bizim suçumuzYani ruya yorumcusu dr. Bilmem ne yazyrdu canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?