• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu rüya kafama cok takildi nedensizce bi fikriniz varmi

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
30
Kizlar ruyami bi yorumlarmisinz yada fikri olan varmi internette bulamadim ya hayir olsun
Ruyamda sari sac boyasi ve pembe tayt almaya gdyrm grdgm dukkanin onunde bi kopek var ona bakiyorum yerler kar ustunde de 1 avuc kan var kopek bu kana basiyor karda hopluyor onun ayak iziyle kar da kan lekeleri cogaliyor
Fikri olan varmi

Kizlar ruyami bi yorumlarmisinz yada fikri olan varmi internette bulamadim ya hayir olsun
Ruyamda sari sac boyasi ve pembe tayt almaya gdyrm grdgm dukkanin onunde bi kopek var ona bakiyorum yerler kar ustunde de 1 avuc kan var kopek bu kana basiyor karda hopluyor onun ayak iziyle kar da kan lekeleri cogaliyor
Fikri olan varmi
Canam manasini bilmiyorum kotu bile olsa kan ruyayi bozuyormus

Bizde rüyayı suya anlat derler ne manaysa.
Musluk basında kendi kendime anlatırım bazen suya rüyamı :KK53:

Bilinç altında neler gizliyoruz her rüyanın bi anlamı olmasını beklemeyin.
Cok takılmayın bence.

Anlamı insanlar uyurlar bilinçaltı aktif olarak harekete geçer günlük yaşadığınız gördüğünüz olayların karmaşasıdır önemsemeyin bu kadar

rüyalar cogunlukla bilinc altinin ürünüdur.disa vurumudur.o yuzden ayni raya herkezde farkli anlamada gelebilir.bu kadar üstünde durmayin.cok merak ettiyseniz netten ruyada kar gormek ruyada köpek gormek ruyada kan gormek gibi ayri ayri bakabilirsiniz.en az yüz tane ihtimal cikar.kendinize yakin gordugunuzu alirsiniz..bir tavsiye rüyalarinizi herkezle paylaşmayin..hayr diyelim hayr olsun..

Fikri olan varmi

kan görünce rüya bozulur

Bizde rüyayı suya anlat derler ne manaysa.
Musluk basında kendi kendime anlatırım bazen suya rüyamı :KK53:

Bilinç altında neler gizliyoruz her rüyanın bi anlamı olmasını beklemeyin.
Cok takılmayın bence.

Su kitliginin sebebini bulduk :KK53::KK53:

Kan ruyayi bozar derler bu arada ruya cok korkuncmus. Ruyalarin anlami olduguna inanmam zaten tamamen bilincalti.

Ruyanin cok karisik olmasi sacma zaten sagolun kizlar kan o ruyayi bizar yani dimi bi profosor hamile bi tanidgnn dogumda olmesi demis de sok oldm korktm abimin hanimi hamile olunca sıkti beni sagolun kizlar kafamiz o kadar doluyo ki o yuzdn karisyrz demekki ama kar ve kan bi arada olunca urkerek uyannca istmsizce zihnime yerlesti

Sarı saç boyası ve pembe tayt mı gerçekten korkunç bi rüyaymış :KK48: kan bu rüyayı bozar derler. Sıkıntı yok yani.
Evet hatta inanki boyayi aldim elimde bnm sac rengimde sari renk taytlara baktm toz pembe bi tane aldim o esnada disariya baktgmda gordm kopegin heryere ziplayarak onu kani dagattigini

Ruyanin cok karisik olmasi sacma zaten sagolun kizlar kan o ruyayi bizar yani dimi bi profosor hamile bi tanidgnn dogumda olmesi demis de sok oldm korktm abimin hanimi hamile olunca sikti beni sagolun kizlar kafamiz o kadar doluyo ki o yuzdn karisyrz demekki ama kar ve kan bi arada olunca urkerek uyannca istmsizce zihnime yerlesti
Anlamadım bir profesör hamile tanıdığın biri doğumunda ölmesini demiş hemde profesör nerenin neyin profesörü bu ya

Bilinç altı rüyasıdır ama yine de yorumlayayım, ama sallayacağım takma:)) köpek koruyucu, tehlikelerden seni koruyacak bir hayvan. Sanki siz mutlu bir haber alacaksınız, köpek de bunu kutluyor, bu haber sonucunda yeni kıyafetler alacaksınız ve vücutta değişilik olacak( saç boyası buna işaret) :)) güzel salladım ama umut dolu oldu, o korkunçlu rüyayı güzele yordum :)))

Bilinç altı rüyasıdır ama yine de yorumlayayım, ama sallayacağım takma:)) köpek koruyucu, tehlikelerden seni koruyacak bir hayvan. Sanki siz mutlu bir haber alacaksınız, köpek de bunu kutluyor, bu haber sonucunda yeni kıyafetler alacaksınız ve vücutta değişilik olacak( saç boyası buna işaret) :)) güzel salladım ama umut dolu oldu, o korkunçlu rüyayı güzele yordum :)))
Sagol canm ya gercktn guzel oldu :))

Back