Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış

bence yalnızlık fobisi çünkü herşeyi hareketli resimde evlerin lambaları yanıyor insanlar var yaşam var kısacası ya yalnızlık yada ölüm fobisi..

evet kesin bu resmi çizenin deli olduğuna inandım a.s anca bi deli kadın fobisini bu resimle anlatabilirdi zuhahaha :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
yalnızlık olabilir mi

arkadaşlar cevabı buuuuuuuuuu 6. sayfa da

evet arkadaşlar cevabı çoktan verildi ama konu devam ediyor konuyu nasıl kitletebilirim bilmiyorum ki.aslında bu konu kitlenmeli mod arkaşlar yardımcı olurmusunuz???

Bu adam karanlıktan korkuyor olabilir mi? Doktoru tüm cisimleri kaldırılırsa ortaya çıkar diyor. Adam karanlığı aydınlıkla kapatmaya çalışmış. Bence tabii..

cevap çok ilginç,ama bakıyorum bakıyorum bir kadın silüeti yaratamıyorum resimde :uhm:

Nesneleri kaldırıp beyaz zeminin neye benzediğini düşünmek aklıma geldi. ama ben bişeye benzetemedim. Neresi kadına benziyor. Açıkçası resimdeki tüm canlılar çift olduğundan yalnızlık diye düşünmüştüm.

sadece geriye kalan beyaz bir kağıt:):):)kanımca

:mymeka:yaa iide cvbı bılmıo kımsee sonucu nerden örencess kafayı yemeden cıkıım en iisi bu fotodan:) ama kardan ve soguktan olabılır cunkı atlar karın üstünden nasıl kosuyoo

Kadınla alakası yok..tüm cisimileri kaldırınca boşluk, yanlızlık ve yok oluş hastanın fobisi zaten boşlukta yanlız olarak yok oluş...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…