Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış

atları evleri kaldırınca karlı zemin kadın vücudunu çağrıştırıyo.....

bende yine çağrıştırmadı sağolasın napalım bizde görmeyenlerden olalım artık

bende yine çağrıştırmadı sağolasın napalım bizde görmeyenlerden olalım artık

bosver bacim bende bisey göremiyorum kaldiriyom kaldiriyom bakiyom bakiyom kadinin k´sini bile göremiyorum ama hadi neyse görenler varmis baksana demekki ben bakar körüm...:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

valla ben bu sorunun cevabını tesadüfen gezdiğim bir forumda buldum
defalarca gördüysemde bu resmmi anlayamamıştım oysaki o kadar açıkki
cevabı açıklamayacağm ama bir ipucu vereyim
sır atların ayaklarında !!! adama bişey anımsatıyor korkusu da anımsadığı o şey üzerine ama bu ne:)

çok ilginç bir resim canım.. kitapların köşelerinde insan profilleri var sanki.. ve de erkek :roflol: hatta biri dilini dışarı çıkarmış .. duvardaki kelebek ve yerdeki iki renkli kalem de bişeyler ifade ediyor olabilir.. çok detay ve ince resim.. resmin anlamını düşünmek için ya akıl hastası olmak lazım , ya da hiç düşünmemek ... çünkü bu sefer de fazla düşünmekten akıl hastası olabiliriz.. yerimseniben

valla ben pek benzetemedim .ama sayfayı ilk okduduğumda .hiç toprak yok bir parça bile ....toprak korksu var diye düşündüm.tabi iyi atmışım

BUNUDA BİR AKIL HASTASI YAPMIŞ.İLGİNÇ OLAN KABİLİYETLERİ

akil hastalari bizden akilli zaten niye düsünüp aklinizi yoruyosunuzki...
Akill hastalari neden delirmis fazla akilli olduklari icin...
Herbiseyi detayli düsündükleri icin o yüzden bence artik bu topigi kapatin en iyisi...
Bosyerede düsünüp beyninizi yormayin yoksa yakinda sizde böyle resimler cizmeye baslicaksiniz !!!!!!!!!!!!!gamyoncuiremsu

bence profösör kendine yeni hastalar arıyoCADIARZUCADIARZU

ama benim tahminim herşey kalkarsa bembeyaz kar kalır beyaz kefeni çağrıştırdı ölüm korkusu olabilirmi:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

adam dişlerş keskin olan gözleri de kocaman bir hayvandan korkuyo bence resimin bütününde bir hayvan resmi var

Yükseklik....
Yükseklik fobisi olabilir diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…