Peki bu sorunun cevabını bulanda akıl hastası diyebilir miyizCADIARZU
Onun gibi düşünmek gerekCADIARZU
henüz cevabin ne oldugunu bulan yokmus:1rolleyes:
fobisinin adı heterophobia- karşı cins korkusu. Eklediğim resim adamın yaptığı esas resim. Burada bir kadın vücudu görülüyor (muş). Ben demiyorum. Araştırdığım sitelerden birinde böyle bir açıklama buldum. Evin önündeki tepeler kadının göğsü, en sağdaki atın olduğu yer kadının karın bölgesi, atların dönüş yaptığı viraj da kadının saçlarını temsil ediyormuş..
Doğruluğunu onaylayamadım. Bu resmin yayınlandığı orijinal siteyi bulamadım.
fobisinin adı heterophobia- karşı cins korkusu. Eklediğim resim adamın yaptığı esas resim. Burada bir kadın vücudu görülüyor (muş). Ben demiyorum. Araştırdığım sitelerden birinde böyle bir açıklama buldum. Evin önündeki tepeler kadının göğsü, en sağdaki atın olduğu yer kadının karın bölgesi, atların dönüş yaptığı viraj da kadının saçlarını temsil ediyormuş..
fobisinin adı heterophobia- karşı cins korkusu şutarafagitti
Yorum yapan arkadaslar iyide aciklama yapilmis, bencesi kalmamis ki resimin :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?