• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renkten nasıl kurtulurum.:(

burcum2044

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2007
67
0
286
38
İstanbul
ARKADAŞLAR 2 HAFTA ÖNCE SAÇIMA RÖFLE YAPTIRDIM ÇOK ÇİĞ Bİ SARI OLDU PEK GİTMEDİ GİBİ DÜNDE KUZENİMLE KUMRALA BAYADIK BAYA KOYU BİŞEY OLDU BOYAYI NASIL KUSTURABİLRİİS YANİ NASIL AsenağlamasenağlamasenağlamaTABİLİRİM SAÇIMDAN YA RÖFLEM BOŞA GİTTİİİİ

mrb bende senın gıbı cok kez rofleden muzdarıp oldum .bakıyorum arkadaslarımın roflesı cok guzel oluyor benımkıler hep bır cıg sarı yada cila işleminin ardından bır turunculuk kalıyorr..keske sacını kumrala boyamasaydınnn...sacını yesıle donuk bır renge cevırmıstır:(:(:(:baska bır kuafıre gıdıp durumu anlatsaydın duzgun bır cıla ıle duzeltebılırdı .....sımdı yapabılecegın seyyy sakın tekrar uzerını boyamak kendı kendıne olmasın.....tavsıyem en az 6 yıkama bu aynı gun de 6 yıkama degıl bır hafta ıcınde gıbı....yıkadıktan sonra.....bır kuafore gıdıp ya boya sılıcı ıle rengı cıkartmak yada kuaforun onerısıne gore daha sonra uzerıne rofle yapılabılecek tarzdaa boyatmak....kımı kuafor gel duzeltırım dıyebılır hemen ama 6 yıkamayı bekle derıms acların cok kotu olur.......benımde agustos ayında saclarım cok cırkın oldu gıtttım yenıden cıla attırdım bu sefer cığ durdu dayandım bır ay sımdı gıttım dıp boya yaptırdım uzerınede bır kaç sarı paket attırdım cok guzel oldu ...tavsıyem ıns ıse yarar .......

Back