Arkadaşlar saçlarim koyu sarıydi,dipleri yaklaşık 3 cm kendi rengine dönmüştü.Dün palette 3.0 koyu kahveye boyadim ama siyah oldu ve öylesine kötü bir görüntü oluştu ki.Sert bir görüntüm vardı ve ifadem kat kat sertlesti.Acilen bu renkten kurtulmaliyim.Akitmak için ne önerirsiniz? Bu hafta tekrar boyasam çok zarar vermiş olur muyum? Hangi renge boyarsam kahve tonlarına kavuşabilirim?
Haklısınız ama telefondan forumsallasmaya çalışınca konu ve yorumlara yeterince bakma şansim olmuyor:) İki gündür kalıp sabunla yikiyorum İnşallah açılır.Nefret ettim,buğday tenliyim ve siyah olunca sarılık olmuş gibi oldum:/
Haklısınız ama telefondan forumsallasmaya çalışınca konu ve yorumlara yeterince bakma şansim olmuyor:) İki gündür kalıp sabunla yikiyorum İnşallah açılır.Nefret ettim,buğday tenliyim ve siyah olunca sarılık olmuş gibi oldum:/
benmde saclarım platin rengi . cok acık sarı. cumrtesi gidip koyulaşstrcam biraz . inş cok koyu olmaz. ve ben hangi kuaföre sorsam sarı sacı pat diye koyulaştıramayız kotu bi rebk olur dediler yeserir demişlerdi . seninkide yıkandıkca yesillenecektr. ama sabret yavas yavas acılır o renk. fakat acılan renk hoş olmaz yeşilimsi bi renk olur.1 hafta sonra boyat . cünkü boyadan hemen snra tekrar boya zaten tutmaz bosuna boyatms olursn. ha bide su var boyanın üstüne boya en fazla 1 ton daha acabilr. sonuc olarak actrp üstüne tekrar boya yaptrman en mantklısı olur.tabi sacın yıpranık deglse . ben bu konulardan iyi anlarm . bana sorabilrsn bi skntn olursa :)
panik yapma koyu sarı üstüne düz siyah bile boyasan mutlaka akar kahve tonlarına döner 1 ay falan sabret sık sık yıka saçını yeşilimsi falan da olmaz merak etme çikolata kahve tonlarında bişeye dönecek
panik yapma koyu sarı üstüne düz siyah bile boyasan mutlaka akar kahve tonlarına döner 1 ay falan sabret sık sık yıka saçını yeşilimsi falan da olmaz merak etme çikolata kahve tonlarında bişeye dönecek
ben de küllü açık kumral saçımı koyu kahveye boyadım siyah gibi oldu sonra aktı kızılımsı bir kahve oldu üstelik boyamadan önce yeşilimsi tonlardaydı koyu kahveye boyadıktan sonra yeşillik falan kalmadı markadan markaya değişebilir