M morotesi Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2010 9 0 36 Muğla 8 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi morotesi #1 saçlarım koyu kahve rengini biraz açmak istiyorum..bu renkleri beğendim adlarını yazabilir misiniz?? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us şimdiden tşk ederim:)
saçlarım koyu kahve rengini biraz açmak istiyorum..bu renkleri beğendim adlarını yazabilir misiniz?? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us şimdiden tşk ederim:)
squaw Guru Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 308 7 296 İstanbul 9 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi morotesi #2 3.sıradaki karamel:)
squaw Guru Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 308 7 296 İstanbul 9 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi morotesi #3 hepsi çok güzel
V valhala Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2008 2.390 2 96 Tekirdağ 9 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi morotesi #4 morotesi .!.: saçlarım koyu kahve rengini biraz açmak istiyorum..bu renkleri beğendim adlarını yazabilir misiniz?? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us şimdiden tşk ederim:) Genişletmek için tıkla... üstteki rsimle kumral,alttakiler karamel gibi sanki..ama ışık da çok farkettirir.
morotesi .!.: saçlarım koyu kahve rengini biraz açmak istiyorum..bu renkleri beğendim adlarını yazabilir misiniz?? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us şimdiden tşk ederim:) Genişletmek için tıkla... üstteki rsimle kumral,alttakiler karamel gibi sanki..ama ışık da çok farkettirir.
M morotesi Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2010 9 0 36 Muğla 14 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi morotesi #5 cevaplarınız için teşekkür ederim ama bana bu renklerin oldugunu düşündüğünüz boyaları numara olarak yazabilir misiniz hatta tavsiye edeceğiniz markalar da varsa??
cevaplarınız için teşekkür ederim ama bana bu renklerin oldugunu düşündüğünüz boyaları numara olarak yazabilir misiniz hatta tavsiye edeceğiniz markalar da varsa??
kartalice_bjk Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2011 71 0 36 İstanbul 15 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi morotesi #6 pekii bu rengin adını bilen varmı ilk defa boyayacağım caçımı acaba bu renk ne?