• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu renklerde çiçek modeli arıyorum lütfen yardımcı olunnn

dilemma84

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
203
5
318
İstanbul
Arkadaşlar, gelin çiçeğinde bu tür yumuşak renkleri çok seviyorum. Bu çiçeğe tesadüfen rastladım. Yapay bir çiçek. Bu renklerde başka örnekler de bulmak istedim ama ne olarak aratacagımı bilemedim :( pastel tonları mı oluyor bu ton? Sizin buna benzer bulduğunuz fotograflar varsa benimle paylaşır mısınız? teşekkürlerr
$pastel gelin çiçeği.jpg

valla nette iki tane gelin buketçisi dolaşıyor ama onlarda da pek buna benzer bir şey görmedim sanırım. yani bu kadar geniş renk yelpazesi yok bir bukette. ama oluşturulabilir. siz İstanbul'daysanız çok kolay oluşturabilirsiniz bence. oraları bilmesem de ne sorsam istanbulda var deniyor, o sebepten diyorum :D
renk olarak bu kadar çeşitli mi istiyorsunuz? tek veya birkaç renk istiyorsanız nettekilerden bulabilirsiniz ama bu şekilde istiyorsanız yok sanırım.

Son düzenleme:
bu renklerde nereden bulursun bilmiyorum, muhtemelen özel yaptırman gerekir.. ya da kendin çiçekleri tek tek alıp yapabilirsin..
örnek istiyorsan da benim bi konum vardı, gelin buketleri eklemiştim.. güzel modeller var bak bir istersen belki işine yarar ;)

farklı ve şık gelin buketleri

Bu cicegi internetten bir cicekciden buldum ama cicekci konyada :)) o yuzden buna en yakin olacak sekilde bir cicegi istanbulda yaptiriyorum. Umarim guzel olur :)

bu cicegi internetten bir cicekciden buldum ama cicekci konyada :)) o yuzden buna en yakin olacak sekilde bir cicegi istanbulda yaptiriyorum. Umarim guzel olur :)

bende tam böyle birşey arıyordum tesadufen baktım ist nerde ne kadara yaptırıyorsun canım birde ne zaman teslim alacaksın ? Resmini yükleyebilirmisin? Rica etsem

Bu cicegi internetten bir cicekciden buldum ama cicekci konyada :)) o yuzden buna en yakin olacak sekilde bir cicegi istanbulda yaptiriyorum. Umarim guzel olur :)

bende tam böyle birşey arıyordum tesadufen baktım ist nerde ne kadara yaptırıyorsun canım birde ne zaman teslim alacaksın ? Resmini yükleyebilirmisin? Rica etsem

bayanlar istediğiniz renk ve modellerde gelin buketi ve ona uygun nedime bileklikleri damat yaka çiçeği yapabilir. dostlarınıza tavsiye etmeniz dileğiyleeee:16:

Back