xAyx Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2012 5.277 30 88 Diğer 25 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi xAyx #21 tburcu .!.: yok canm kötü durdupundan değl ztn ben kafaya taktm o rengi ondan değiştirmek istiyorum umarım istediğimiz renklere kavuşabiliriz Genişletmek için tıkla... inşallah canım yaa şuanda kür vs de yapıyorum saçlarımı biraz daha uzatmak için kür tamamen bittiğinde yaptırıcam valla daha fazla dayanamıcam sanırım saçımdaki boya da epey akmış olur o zamana inşallah yani :)
tburcu .!.: yok canm kötü durdupundan değl ztn ben kafaya taktm o rengi ondan değiştirmek istiyorum umarım istediğimiz renklere kavuşabiliriz Genişletmek için tıkla... inşallah canım yaa şuanda kür vs de yapıyorum saçlarımı biraz daha uzatmak için kür tamamen bittiğinde yaptırıcam valla daha fazla dayanamıcam sanırım saçımdaki boya da epey akmış olur o zamana inşallah yani :)
E elnare Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2012 808 51 68 32 25 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi xAyx #22 bende bıktım artık bu sac rengimden daha acık ve küllü tonlarda istiyorum dur bakalım bebek dogsun sonra yaptırıcam
bende bıktım artık bu sac rengimden daha acık ve küllü tonlarda istiyorum dur bakalım bebek dogsun sonra yaptırıcam
G gamzelim_07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2013 39 0 26 Antalya 27 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi xAyx #23 beyaz tene kızıl saç güzel gider canım:)
xAyx Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2012 5.277 30 88 Diğer 27 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi xAyx #24 gamzelim_07 .!.: beyaz tene kızıl saç güzel gider canım:) Genişletmek için tıkla... teşekkürler canım şimdilik saçımdaki boyanın akmasını bekliyorum balyaj yaptırıcam ama bu kızılı muhakkak denicem çok aldım bööle yorumları çünkü :)
gamzelim_07 .!.: beyaz tene kızıl saç güzel gider canım:) Genişletmek için tıkla... teşekkürler canım şimdilik saçımdaki boyanın akmasını bekliyorum balyaj yaptırıcam ama bu kızılı muhakkak denicem çok aldım bööle yorumları çünkü :)