beyaz ten yeşil göze en güzel kızıl saç gider.. bakır kırmızısı..
bunlar gibi.. nasıl ?
üsteki güzel görnüyor ama tabi göründügü gibide cıkmayabiliyor
kızlar merhaba yeşil gözlü beyaz tenliyim saçıma henüz bi renk bulabilmiş değilim kendi rengini herkes beğeniyor elleme diyolar ama insan değişiklik arıyo tabi ben de bikaç renk olur gibi düşündüm sizcede bu renkler bana uyar mı ve hepsinin tam adını bilen var mı yardımcı olursanız sevinirim..
tabi nerden resim yüklüycm bilmiyorumonada ayrı bi yardım
kızlar merhaba yeşil gözlü beyaz tenliyim saçıma henüz bi renk bulabilmiş değilim kendi rengini herkes beğeniyor elleme diyolar ama insan değişiklik arıyo tabi ben de bikaç renk olur gibi düşündüm sizcede bu renkler bana uyar mı ve hepsinin tam adını bilen var mı yardımcı olursanız sevinirim..
yeşil gözlü ve beyaz tenli olupta, siyah rengi güzel olan arkadaşlarım var, sarı saçlı olanda var. Bence bu kriter bize yetmez.
seni görmemiz lazım. kendinden bir resim koyarsan, emin ol daha gerçekci yorum yapma şansı verirsin bizlere..
kızlar slm yeniden..
bu konuyu açtığımdan bu yana epey zaman geçti saçımıda boyamıştım ve epey aktı
yalnız gene kendime geldim ve artık tüm saçımı boyamak istemiyorum çünkü kendi
saçımı çok özlediğimi bi kez daha anladım ve uzun zamandır aklımda olan krepe balyajı
yaptırmak istiyorum şuan biraz boya var saçımda akmasını beklediğim
inşallah mart yada nisana yaptırıcam ama önce fikrinizi alayım dedim
kendi saç rengimi ekliyorum sizce balyaj olur mu bu renge ve nasıl bi ton önerirsiniz
şimdiden teşekkürler herkese..
Eki Görüntüle 615989
cnm bence bu saç rengin çok hoş doğal duruyor..bende saçımı açmaya çalışanlardanım ama bir türlü karar veremiyorum bende
canım çok teşekkür ederim bu renk saçımın doğal hali foto önceden çekilmiş bi fotoydu
şuan saçımda başka bi boya var ve aktı nerdeyse turuncu oldu ondan tamamen kurtulunca
balyaj yaptırıcam o zamana yine bu doğal rengine döner saçım onun için ekleyim dedim
bunun üstüne balyaj nasıl olabilir diye sizlere danışayım..açıkçası şu sarı bakımı çok istiyo
hadi o neyse de saç uçlarımda zaten sıkıntım var eğer yaptırınca daha çok yıpranırsa çok üzülürüm..
senin saç rengin ne canım nasıl bi renk istiyosun
saçının rengi güzelmiş yaa ööle kötü durmuyo yani canım..Eki Görüntüle 616032 Eki Görüntüle 616033
benim saçımın şuanki rengi böyle..bende küllü sarı tonlarında bişey istiyorum.çok açık bi sarı değl tabi..doğal duranlardan.ama okdr çok fikir varki şuan kafamda ne yapcağımı şaşırmş durumdayım.. turunculuktan kurtulmanın formulleri var forumda..
saçının rengi güzelmiş yaa ööle kötü durmuyo yani canım..
bakıyım şu kurtulma yollarınaben beyaz sabunu kullanıyorum o da epey açtı aslında saçımın rengini
yavaş yavaş bazı kısımların kendi rengine döndüğünü görüyorum
benimde kafam çok karışık ama martta yaptırıcam istediğim gibi şimdiden planımı yaptım canım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?