Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renkler ten ve göz rengime uyar mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi xAyx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xAyx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
5.277
30
88
Diğer
kızlar merhaba yeşil gözlü beyaz tenliyim saçıma henüz bi renk bulabilmiş değilim kendi rengini herkes beğeniyor elleme diyolar ama insan değişiklik arıyo tabi ben de bikaç renk olur gibi düşündüm sizcede bu renkler bana uyar mı ve hepsinin tam adını bilen var mı yardımcı olursanız sevinirim..
tabi nerden resim yüklüycm bilmiyorum onada ayrı bi yardım

Son düzenleme:
Mesaj panelinde ikonların bulunduğu 2.satırda "insert image" (tablo resmi) bulunan ikona tıklayarak bilgisayardan ya da link halinde resim ekleyebilirsiniz.
Konu başlığı da içeriğe uygun şekilde düzenlenmiştir.

beyaz ten yeşil göze en güzel kızıl saç gider.. bakır kırmızısı..

kuaförlerde bakır kızılı fln dediler ama aktıkça iyice turuncu gibi görünmesinden korkuyorum natural colors ın koyu kahve tonu var resimdeki kızıda biraz kendime benzetince onu mu yapsam acaba dedim yüz şekli filan benziyo biraz

üsteki güzel görnüyor ama tabi göründügü gibide cıkmayabiliyor

son resimdeki renk hoş ama şöyle sarı yada koyu bi renge kafayı takmış durumdayım bayanlar..ahh bi resim eklesem beğendiklerimin ne renk olduğunu sizden öğrenicem ama

BU KOYU KAHVE DEDİĞİM

BU ADINI ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM SAYFAYI AÇINCA İLK RESİM (VE BANA YAKIŞIR MI)

kızlar kendimi tarif ettim az çok bu sarı tonlarının adını merak ediyorum ve tabi yorumlarınızı da...

Son düzenleyen: Moderatör:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/551247-krepe-balyaj-resimli-6.html#post26767125 arkadaşların bu sayfada eklemiş olduğu resimleri de beğendim sizde bakıp yol gösterin bana kızlar lütfen...

kızlar slm yeniden..
bu konuyu açtığımdan bu yana epey zaman geçti saçımıda boyamıştım ve epey aktı
yalnız gene kendime geldim ve artık tüm saçımı boyamak istemiyorum çünkü kendi
saçımı çok özlediğimi bi kez daha anladım ve uzun zamandır aklımda olan krepe balyajı
yaptırmak istiyorum şuan biraz boya var saçımda akmasını beklediğim
inşallah mart yada nisana yaptırıcam ama önce fikrinizi alayım dedim
kendi saç rengimi ekliyorum sizce balyaj olur mu bu renge ve nasıl bi ton önerirsiniz
şimdiden teşekkürler herkese..

yeşil gözlü ve beyaz tenli olupta, siyah rengi güzel olan arkadaşlarım var, sarı saçlı olanda var. Bence bu kriter bize yetmez.
seni görmemiz lazım. kendinden bir resim koyarsan, emin ol daha gerçekci yorum yapma şansı verirsin bizlere..

açıkçası kendi resmimi açık bi şekilde eklemek istemiyorum canım
çünkü google da anında çıkıyo bu şekilde kapalı eklediklerim bile
daha önce siyah yaptım ama tecrübesizlikten mat siyah yapmam gerekirken gece mavisi yaptım ve
haliyle tuhaf oldu ama ilerleyen zamanlarda siyahı düşünüyorum hazır saçım uzunken yine durmuyorum yerimde
ama şu eklediğim kendi saç rengim belki ona bakarak yardımcı olabilirsin bana krepe balyaj hakkında olma mı :)

cnm bence bu saç rengin çok hoş doğal duruyor..bende saçımı açmaya çalışanlardanım ama bir türlü karar veremiyorum bende

cnm bence bu saç rengin çok hoş doğal duruyor..bende saçımı açmaya çalışanlardanım ama bir türlü karar veremiyorum bende

canım çok teşekkür ederim bu renk saçımın doğal hali foto önceden çekilmiş bi fotoydu
şuan saçımda başka bi boya var ve aktı nerdeyse turuncu oldu ondan tamamen kurtulunca
balyaj yaptırıcam o zamana yine bu doğal rengine döner saçım onun için ekleyim dedim
bunun üstüne balyaj nasıl olabilir diye sizlere danışayım..açıkçası şu sarı bakımı çok istiyo
hadi o neyse de saç uçlarımda zaten sıkıntım var eğer yaptırınca daha çok yıpranırsa çok üzülürüm..
senin saç rengin ne canım nasıl bi renk istiyosun

Eki Görüntüle 616032 Eki Görüntüle 616033

benim saçımın şuanki rengi böyle..bende küllü sarı tonlarında bişey istiyorum.çok açık bi sarı değl tabi..doğal duranlardan.ama okdr çok fikir varki şuan kafamda ne yapcağımı şaşırmş durumdayım.. turunculuktan kurtulmanın formulleri var forumda..

saçının rengi güzelmiş yaa ööle kötü durmuyo yani canım..
bakıyım şu kurtulma yollarına ben beyaz sabunu kullanıyorum o da epey açtı aslında saçımın rengini
yavaş yavaş bazı kısımların kendi rengine döndüğünü görüyorum
benimde kafam çok karışık ama martta yaptırıcam istediğim gibi şimdiden planımı yaptım canım hayırlısı..

yok canm kötü durdupundan değl ztn ben kafaya taktm o rengi ondan değiştirmek istiyorum

umarım istediğimiz renklere kavuşabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…