• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu renk tutarmı ????? resmli

bizsizegeldikbitlendik

Defne'nin anasııııı :))
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
2.114
14
318
Antalya
saçıma 2 hafta önce röfle yaptrdm fakat pek içime sinmedi gibi, şmdi tek renge boyatmak istiyorum aşağıdaki modeldeki saçın aynısı olması için ne renge boyatmalıyım bal köpüğü boyatsam bu renk tutarmı acaba ?? yorumlarınzı bekliyorm :uhm:

saçımın şmdiki hali:
attachment.php

istediğim renk:
007.jpg

suanki kullandiginiz sac rengi bence cok yakismis yani suan ki sacim yazdiginiz resim sizseniz eger.bu rengin kuaforler dilindeki ismi nedir?benide bilgilendirirseniz cok sevinirim.bende istiyorum bu rengi ama bi turlu tutmadi suan kendi sac rengim var siyah onun ustune gelirmi bu renk onuda bilmiyorum....ama bence degisime gerek yok cunku bu suanda kullandigniz renk mukemmel isikdan mi oyle gorunuyor yoksa genelindedemi oyle bilmiyorum ama cok hos bir sac rengi cikmis ortaya.diger resimdeki tek renk olan sari daha koyu gibi geldi bana,ama kendi halindeki renk daha guzel sanki...

opuyorumnanaktanuyy ben alttaki rengi çok begendim seninde istediğini yani nasıl canlı o öyle. bence bir iki boyamadan sonra tutar çünkü zemin açık üst röfleli bence gayet hoş olur.

canım bence alttaki renk için sadece boyarsan tutmazz.. Sarı öyle bi illet ki, boya üstüne boya da atsan tutmaz.. Röfleli yerlerin daha açık, diğer yerler aynen kalır, çünkü boya boyayı açmaz.. Ben de saçımı boyayla birkaç ton açmayı denedim, olmadı.. Alttaki kesinlikle daha açık bi renk.

saç rengin kötü durmuyor hemen boyatacak kadar değil yani diplerin çıksın boyanı biraz kullan küllümangonun dediği gibi boya
istediğin resimdeki saçta ışıklarla resim hileleri böyle güzel duruyor a.s

Son düzenleme:
Back