• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu renk tam olarak nedirr?

gorefest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
19
0
36
İstanbul
$3715844_c0a563d8-5f01-481c-bd78-a695c31fb097-edward-cullen-robert-pattinson-bella-swan-kristen-s.jpg bu renk nedir bilen var mı saçımı boyatıcam ama bu rengi nasıl tutturabilirim??? :26:

Eki Görüntüle 253011 bu renk nedir bilen var mı saçımı boyatıcam ama bu rengi nasıl tutturabilirim??? :26:

bende saç rengi arayışındayım.. bi bulabilsem:31: bu renk sence fazla basit deilmi cnm nebilim yolda yürüsen 10 kadından 9u bu renkte zaten. ama eğer teninin rengini göz rengini fln sölersen belki daha iyi yardmcı oluruz:33:

bende saç rengi arayışındayım.. bi bulabilsem:31: bu renk sence fazla basit deilmi cnm nebilim yolda yürüsen 10 kadından 9u bu renkte zaten. ama eğer teninin rengini göz rengini fln sölersen belki daha iyi yardmcı oluruz:33:

nedense buraya koyunca daha bi koyu oldu aslında ayrınları vardı internette bakarken ,neyse ben söliyim çok açık olmamakla beyaz tenliyim kahverengi gözlüyüm ben de renk arıyorum hala karar veremedim:(:15:

Back