• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu renk oreal kullanmadan elde edılebılır mı? (resimli)

yesa

...
Pro Üye
24 Temmuz 2008
25.483
44.483
1.123
merhaba arkadaslar

kendı saclarım koyu kahve dıyebılırız uzun zamandır boyatmıyorum artık kendı dogal rengını aldı gıbı sadece alt kısımlarda boya var bu sacı kuaforde yaptırmak ıstıyorum ama oreal kullanmalarını ıstemıyorum sızce mumkun olabılır mı yapılacak ıslemın adı ne olacak bı de balyaEki Görüntüle 249655 j mı ısıltı mı baska bı sey mı sımdıden cok tesekkurler

Tabikide yapılır. Ben evde bundan daha açık renkleri elde ediyorum Palette ile boyararak... Kuaföre sorsan kesin açıp yapalım derler çünkü işlerine gelir. Senin saçının zarar görmesi onlar için hiçbir şey ifade etmez. İlk boyadığında koyu gelse bile birkaç yıkamadan sonra renk aktığı için çokta memnun kalacağın bir renk elde edersin. Yalnız bu fotoğraftaki saçta ışıltıda var. Aralara ışıltı atılmış. Düz tek boya değil yani...

cevap için çok teşekkürler ben de bıraz once bı kuaforle konustum resmı gosterme ımkanım olmadı ama anlattım ıstedıgımı ısıltı seklınde yapılabılecegını soyledı fıyat olarakta 75 dedı nasıl olur acaba benım ıstedıgım aslında tam olarak bu resımdekı sacın aralarındakının kendı sacıma uygulanması

cevap için çok teşekkürler ben de bıraz once bı kuaforle konustum resmı gosterme ımkanım olmadı ama anlattım ıstedıgımı ısıltı seklınde yapılabılecegını soyledı fıyat olarakta 75 dedı nasıl olur acaba benım ıstedıgım aslında tam olarak bu resımdekı sacın aralarındakının kendı sacıma uygulanması

ben de bu renk istiyorum saçlarımı ama benim saçlarımda su anda mavi siyah var nasıl tutturacğımı bilmiyorum. :49:

bence kuaför açalım demez kesinlikle :50: benim kuaförüm bana dedi ki ben sadece siyah saçı açıyorum onun dışındaki hiçbir rengi açmıyorum ki ben bundan daha açık renklere boyatıyorum :34:
aradaki de bence balyaj orta kalın krepe balyaj bence :34:

pufff renk harikaymış yaaa keşke benimde saçımda açılmadan olsa ne yazık koyu kahve gitsem kesin açarlar

Back