• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu renk nedir sizce???

eeeyore

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
119
0
116
İstanbul
$533551_10150642386502337_22461617336_9493953_61024624_n.jpg

kızlar bu tam olarak ne renk sizce ve koyu kumraldan bu renge nasıl dönerim şimdiden teşekkürler:)

Kesinlikle evde ulaşılamayacak bir renk..Çünkü bir renk değil..Gölgeler var röfleler var..Bence iyi bir kuaföre danış canım :38:

ten rengin beyaz buğday arasındaysa uygun bir renk ama bu saç rengi seni olduğunda büyük olgun gösterebilir ve devamlı makyaj yapman gerekebilir.aslında bende saç rengimi değiştirmek istiyorum çok sıkıldım yaaa

bu renkte bikaç renk var bence ama kestirmek zor bi kuaföre danışmalısın ayrıca arkadaşa katılıyorum çok olgun gösteriyor bu tip saçlar :51:

yıllarca röfle kullandım artık hem sıkıldım hemde çok yıprandı saçım şimdi koyu kestane ama alışamıyorum bi türlü açık tenli sayılırım,şu anki renk çok koyu geliyo napıcağımı hiç bilemiyorum:(

bence koyu renge yeni boyattıysan güneşten ,denizden filan daha açılacaksın bırak yapranmış saçların düzelsin,sağlığına kavuşsun öyle boyat.yoksa saçların benimki gibi ellerinde kalır:D:D

bende buyüzden beklemedeyim:)

zaten yıprandığı için sürekli kestiriyodum,şimdi bu şekilde biraz toparlansın birazda uzasın o zaman, göre göre gözüm alışır belki bu renge:(

saçına susam yağı ve eğer bulabilirsen orjinal yılan yağı sür.saçı besliyor ve çabuk uzamasını sağlıyor.

foto ıle bırlıkte bı kuafore gıtmelısın .evde yapılacak bı renk degıl cunku ; tek renk yok ,aralar da rofle golge var .

Saçın koyu sarıysa ya da küllü sarıysa palettenin röfle setleri var onları uygulayabilirsin. Ama değilse direk kuaföre derim :)

Back