Saç Rengi ve Saç Boyama bu renk nedir nasıl elde edilir?

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
96
İstanbul
saçımın yarısında boya var uçlar açık kumral gibi kendi saçım koyu kumral bu renge bayıldım adı ne nasıl elde ederim yardım.

saçımın yarısında boya var uçlar açık kumral gibi kendi saçım koyu kumral bu renge bayıldım adı ne nasıl elde ederim yardım.Eki Görüntüle 639852

8 ya da 9 tonlarında bakır. Kuaförde koyu yapabilirler dikkat et 8 den yukarı boyatma böyle açık istiyorsan. igora 8-77 ye boyadım bunun gibi oldu belki biraz daha koyu olabilir ama zaten zemine göre de değişiyor benim zeminimde dore bakır vardı. Saçın kumral olduğu için tutturmak çok zor olmaz gibi geliyor. Bu arada çok güzel bir renk gerçekten :)

Tekrar okudum da saçlarının uçlarında boya olduğunu yazmışsın sonradan farkettim. O biraz sıkıntı yaratabilir. Doğal saç daha kolay açılıyor boya açılmıyor. Yeni boyadığının eskisinden koyu olmaması lazım yoksa diplerin daha açık olur uçlar tutmaz falan :S

Tarçın bakır bu çok güzel bir renk beyaz tenliysen çok yakışır :)

uçlarda boya var ama bu renkten daha açık bi renk açık kumral gibi ama tam bende bilmiyorum boyanmış akmış açıkmış bi renk en iyisi koaföre danışmak. 1 değil bikaç koaföre gidersem daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…