Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBu Renk Nedir Bilen Varmıı ?
Dün boyadım ama pek bana gitmedi gibi igora 8.77 %6 lık oksidanla boyadım alt tarafları istediğim gibi oldu koyu ama tepelerim biraz açık renkti boyayıncada kına gibi durdu o yüzden hemen değişmem lazım yoksa alt taraflarında sorun yok
ya uçlarındaki rengi sevdmde saçımda, tepem ck kına gibi durdu e saçımı kestircem yazın bunaldım artık uzun kullanıorum hep. bob modeli kestircem ve tepemdeki o renk kalcak. o yüzden kahveye boyucam bu resmin en tepesindeki gibi. sadece sacımda önü uzun olan yerler olcakya kestirince onun hafif ucunuda acıcıylaa sarı yaaparm yani sarı olan cok olmıcak :) snrada kendi saç rengimin uzayıp gelmesini beklicem. Sadece o kahve hangi renktirr tam olarak onu anlayamadım.
ben cok memnunum kesınlıkle fıyatına aldanmayınucuz kalıtesızdır dıye dusunmeyın... ustelık renk konusunda cok basarılı ben tup olandan alıyorum bırebır aynı renk cıkıyor ve cok kalıcı uzun sure akmıyor bende burdakı yorumları okuyup almıstım memnun kalınca dıger boyalara bakmıyorum bıle...
ben cok memnunum kesınlıkle fıyatına aldanmayınucuz kalıtesızdır dıye dusunmeyın... ustelık renk konusunda cok basarılı ben tup olandan alıyorum bırebır aynı renk cıkıyor ve cok kalıcı uzun sure akmıyor bende burdakı yorumları okuyup almıstım memnun kalınca dıger boyalara bakmıyorum bıle...