Saç Rengi ve Saç Boyama bu renk nedir arkadaşlar?

canım buna ton çok benzer sanki exicolor markada 9.7 moka adı..
2 rengi karıştırabilirsinde,moka ile,çok açık tütün kumralı ile mesela.
o da bu 9.09 numarası

canım yaa nası zahmet etmişsin..
inan çok memnun oldum çok saol.
bu markayı marketlerde bulurum dimi.
ama sanda sorayım saçımda koyu boya var ,önce açtırmam lazım dimi...

hayır tatlım kutunun içinden büyük ihtimal 8 numara falan çıkıcak onu kullanmıcaksın 10 numara kullanıcaksn çnkü 10 numara daha açık renkler için kullanılır ve kumralla karışnca karamelimsi bi dorelik veriyormuş tatlı bi kahve tonu çıkıyor meydana yani .

canım yaa nasılda açık açık yazmışsın çok saol...
anladım canım çok saol...

bişi daa sorabilirmiyim??
:26::26::26:
bu oksidanı boyaya katmadan direk saçıma sürsem rengi açılırmı.
sonrada boyasam??

palettenin açıcısını kullanabilirsin çok fzzla yıpranma yapmıyor kolay gelsin canm

bişi daa sorabilirmiyim??
:26::26::26:
bu oksidanı boyaya katmadan direk saçıma sürsem rengi açılırmı.
sonrada boyasam??

oksidan tek başına saç rengini açmaya yaramaz bi ton falan açar belki ama turunculuk yapar ve aşırı yıpratır tek başına sürüldüğünde tavsiye etmiyorum oksijenli su etkisi direk

oksidan tek başına saç rengini açmaya yaramaz bi ton falan açar belki ama turunculuk yapar ve aşırı yıpratır tek başına sürüldüğünde tavsiye etmiyorum oksijenli su etkisi direk
anladım canım.
ben en iisi palettenin açıcısıyla açım

canım yaa nası zahmet etmişsin..
inan çok memnun oldum çok saol.
bu markayı marketlerde bulurum dimi.
ama sanda sorayım saçımda koyu boya var ,önce açtırmam lazım dimi...

her yerde bulunmuyor açıkçası,kuaförlerin kullandığı bir boya ve daha çok toptancılarında var ama bazı kozamtikler satabiliyorlar olmadı net satışı var..ben kullanıyorum ,memnunum..şuan da 1lana 1 bedeva hatta stok yaptım :)
saçını açman gerek ,açmadan tutmaz ne yazık ki
çok oldu mu? boyayalı bitter e ,aktı mı saçın durumu nedir?
bunlar önemli,saçın yıpranmış bir saç ise,öncesinde işlem var ise benzer işlemler,açıcı saçına 1 kat daha zarar verecektir.ama sağlıklı ise,açabilirsin ,sonuçta sarıya kadar açmana gerek yok,bu saç için ama koyu bir ton da olmamalı,sağlıklı ise saçların 1 kez açma işlemi ile yanmaz,ama illaki kuruluk vs problemi yaşarsın ,o yüzden bakım yapmalısın..bana birkuaför tanıdığım ,açmadan önce saçına zeytinyağı sür sonra açıcı sür demişti,az da olsa etkisi oluyor..
önce saçını açacaksın,saçların uzunluğuna göre,kulank memesinden 2-3 cm e kadar 1 paket yeterli,ama sonrası için 2 paket alınmalı ,daha iyi bir sonuç için ve dalgalanma olmasın die saçta..sonrasaçın durumuna göre açıtıktan sonraki tonuna göre ya ön hazırlık yapman gerekebilir,atıyorum mesela turuncu oldu bariz,küllü tonlarla o turunculukları hafifletmen ve söndürmen gerekebilir,ki istediğin tonlarda bakırlık -turunculuk vs var ama çiğ bir alt zemin üzerine direk boyandığında da ,yıkandıkça akar ve problem çıkarır o turunculuklar vs vs..
bu arada oksidanla açmaya bence çalışma,çünkü malesef oksidanın gücü senin şuanda koyu olan saçlarını açmaya yetmez,saçların boşa yıpranmış olur,1-2 ton anca açılır,olmayınca birde üzerine açıcı kullanırsan 2. açma işlemi gibi saçın hasar görür..eğer 1-2 ton yeterli dersen olabilir,ama oksidan saçı 4-6 tona kadar açmaz,ancak uzun vadede belki...

2 ay falan olucak boyayalı diplerden ana rengim gelio ama boya hala var..
saçlarım sağlıklı bi sıkıntı olmaz galiba..
kuruluğa gelince zaten saçlarım aşırı yağlanıo biraz kuruluk fena olmaz galiba...

Son düzenleme:
2 ay falan olucak boyayalı diplerden ana rengim gelio ama boya hala var..
saçlarım sağlıklı bi sıkıntı olmaz galiba..
kuruluğa gelince zaten saçlarım aşırı yağlanıo biraz kuruluk fena olmaz galiba...
anladım,açıcı kullanacaksan ,diplerine sürme ,kendi saçlarına..
ve 2. bir kişi olsun bence bunu yapacak olan diplere sürmeden ,ve çok hızlı bir şekilde yapılmalı bu açma işlemi,sonra aynada takip et saçını,tarakla sıyırıp bak ,istediğin tona gelince hemen yıka,bekletmeye ve oyalanmaya gelmez açıcı varken,dikkat et ..kolay gelsin :)

tahmini nekadar bekletmeliyim canımm...

tahmini nekadar bekletmeliyim canımm...

35-40 dk yı geçirmezsen daha iyi olur,45-50 dk .da siyah boyalı saçları turuncu-bakır oluyor çünkü:)
o denli güçlü bir kimyasal..o yüzden kontrol et diyorum ,belki sen sonucu 10 dk da alacaksın ,belki 40 . dakikada..saça da bağlı ,kalın telli saçlar genelde daha uzun süreçte açılabiliyor,belli de olmuyor aslında ,saçtan saça değişiyor durum..en kısa sürede ,istenilen sonuc alınabiliyorsa en iyisi bu durumda

canım bilgilendirdiğin için çok saol.
valla tecrübeli insanın hali bi başka oluo ..
çok saol

canım bilgilendirdiğin için çok saol.
valla tecrübeli insanın hali bi başka oluo ..
çok saol
2 yıl öncesine kadar bilinçcizdim bu konuda ,ne zaman ki bir kuaför belimdeki saçlarımın içine etti,akıllandım ve bol bol okumaya,öğrenmeye çalıştım..yani yaşanmış kötü tecrübelerin sonucudur bu söylemler,hafife almaya gelmez saç bu ,kadını gösteren ,güzelliğini öne çıkaran unsur..çok dikkatli olmakta feci fayda var,zır zır ağladığım günlerimi ,güzel uzun saçlar görünce iç geçirişleimi asla unutmamne olur çok dikkat et sende

ayy çok geçmiş olsun yaaa...
bende yakın bi zamanda saçımı bitter çikolata yapmıştım..
aradan 2 hafta geçti geçmedi altın parıltılı toffe die bi renge boyadım.
saçımı yıkadım kuruladım.
nie tutmadı la bu renk die kendi kendime gülüom..

boyalı bi saçı hemde yeni boyalı bi saçı açmadan o rengin tutacagını sanıodum..
allahtan saçım telef olmadı....
sonradan araştırdımda öğrendim bunu...
şimdi yine yanlış bişi yapmaktan korkuorum onun için böle ecüğüne cücüğüne kadar soruorum.
hele bide saçlarımı açıcam ki bu ilk defa yapıcam bi işlem olucak..
dahada bi heyecan yaptım..
herkes kuaföre git falan dio ama hem kendim yapmak istiorum hemde kuaföreler az para almıoki anam..
o kadar para veremem valla
öle yaniiii....
ama şuda var kendime deneme yapmadan kardeşime denicem.
o kapalı oldugu için abla önce bende deneyelim hem sana tecrübe olur dedi.
şimdi sabırsızlıkla onu bekliorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…