Saç Rengi ve Saç Boyama bu renk nedir acaba??

leylass

İyişeyler birdendire olur
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
875
7
118
37
Kocaeli
arkadaşlar burdaki renk çok hoş benim tenim beyaz bana gider mi acaba?bir de renk hakkıında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

2 tüp altın sarı ve yarım tüp ışıltılı kahve karışınca elde edilecek bi renk sanki

kimisi beyaz tenlere yakışmaz demiş kimisi yakışır ben istiyorum beyaz tenliyim yapsammı yapmasammı:26:

kimisi beyaz tenlere yakışmaz demiş kimisi yakışır ben istiyorum beyaz tenliyim yapsammı yapmasammı:26:

Bak canım, resimdeki kızın ten rengini nerdeyse saç ile aynıdır. Bu şekilde ne saçı ne de yüzü ön plana çıkmıyor çünkü renkler birbirine çok yakındır. Saç rengi güzel olmasına rağmen, esmer tenli olan bayanlara bu saç tonu gitmiyor bence.
Ama bu saç rengi beyaz tenli bir bayana güzel yakışır, çünkü renk arasında kontras var. Böylece hem saç rengi hem yüzü ön plana çıkmaktadır.
Ayrıca bakır tonları her zaman beyaz tenlilere öneriliyor.
Bence hiç düşünme, saçını bu renge boya, çok yakışacaktır.

açık buğday ve beyaz tene uygun bencede ve kesinlikle bronz tende muhteşem olur...
esmer tenler için uygun değil ama o bariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…