Merhaba ben röfleli saçlarımı karamele boyattım akınca bu renk oldu ve bu rengi çok sevdim. Saçlarım koyu kahve ve dipten çıkmaya başladı, şimdi saçımı hangi renge boyamalıyım ki, yeniden böyle olsun. Bir de açtırmam gerekir mi? Çünkü açtırmayı düşünmüyorum.
Bu renge yakın bir renge ulaşmak için hangi boyadan almalıyım ve hepsine mi sürmeliyim?
Normalde hep kuafföre giderdim ondan cahilim bu konuda ama artık kuaförlere güvenemiyorum
hayatimm renk acicilar saci yipratio diye biliomm ben bide rofle uzerine kahverengiye boyatmistin en son simdi onun uzerine bu renk yapcaksin valla evde hic denemedim bilmiorum nasil olur kuzum ama once bi ucuna biraz dene bakalim nolcak aksi bisey olmasinda allah korusun cicegim
hayatimm renk acicilar saci yipratio diye biliomm ben bide rofle uzerine kahverengiye boyatmistin en son simdi onun uzerine bu renk yapcaksin valla evde hic denemedim bilmiorum nasil olur kuzum ama once bi ucuna biraz dene bakalim nolcak aksi bisey olmasinda allah korusun cicegim
Canım açıcı kullanmam zaten, o yüzden röfleden vazgeçtim, saçım mahvoldu
Canım bu işte kahverenginin akmış hali. Şuanki hali, burda biraz fazla açık çıkmış ama albümdeki resimleri biliyorsun, açık kahve yani, bu renge devam etmeyi düşünüyorum.