Merhaba kızlar saçım şu an koyu kahve ve ben beyaz tenli açık kahve gözlü 20 yaşında bi kzım. Saçımı yakın zamanda bu renge boyatmak istiyorum ama arkadaşlarım falan beyazsın soluk gösterir dediler
bi tanesi bu ne böyle babaanne rengi gibi orta yaşlı kadınlar böyle boyatıyo dedi
Oysa ne çok begenmiştim bu rengi soguttular renkten valla. ne var işte ne güzel dogal, açık kumral saç bilmiyorum çok istiyorum bu rengi
Siz ne dersiniz ?
Ben cok begendim...
Yalniz bu sacin sizde soluk ya da canli durmasi, sizin alt ten renginize bagli...
Yani, bazi insanlarin cildin de parlaklik olur, bazilarin da soluk bir ton...
Eger parlak bir tonunuz varsa, eminim yakisir...
Bu arada sizin ne istediginiz onemli, size akil veren arkadaslariniz iddiali seyleri seviyor ama siz daha sakin degisimlerden hoslaniyorsaniz iyi tercih...
Yok onlarin tercihleri sizin zevkinizi yansitiyor ve paralelse, onlari dinleyin...
Ben cok begendim...
Yalniz bu sacin sizde soluk ya da canli durmasi, sizin alt ten renginize bagli...
Yani, bazi insanlarin cildin de parlaklik olur, bazilarin da soluk bir ton...
Eger parlak bir tonunuz varsa, eminim yakisir...
Bu arada sizin ne istediginiz onemli, size akil veren arkadaslariniz iddiali seyleri seviyor ama siz daha sakin degisimlerden hoslaniyorsaniz iyi tercih...
Yok onlarin tercihleri sizin zevkinizi yansitiyor ve paralelse, onlari dinleyin...