Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk nasıl deneyen varmı ?

cnsuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
627
324
103

Kızlar istedığım renk bu deneyen varmı nasıl oluyo nası duruyo şuanki şaç rengimde böyle

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
istediğin renk görünmüyooo :sm_confused:
saçlarının rengide güzel

ben değil arkadaşım boyadı akaju kahve kızılı daha yoğun oluyora.s aktıkça güzel oluyor ama boyanın üzerindeki resimle uzaktan yakından alakası yok
tabi senin zemin açık onun daha koyuydu

Kutunun Üzerindeki gibi olmaya bilir yani bilmiyorumkismile çok hoş duruyo ama cesaret edemıorum nedense

sorduğun rengi bilmiyorum ama kendi saç rengin de hoşmuş cnm nasıl elde ettn.zemuszemus

akaju kahveyse evet kutudaki resim alakasız ve daha koyu oluyo ilk ama sonra aktıkça kutudakine benziyor. güzel ben 1 2 sene kullanmıştım. görenler beğeniyodu.

akaju kahveyse evet kutudaki resim alakasız ve daha koyu oluyo ilk ama sonra aktıkça kutudakine benziyor. güzel ben 1 2 sene kullanmıştım. görenler beğeniyodu.

Canım çok mu kızıl duruyo ?

sorduğun rengi bilmiyorum ama kendi saç rengin de hoşmuş cnm nasıl elde ettn.zemuszemus

Canım Palette 7.5 Fınık kabuguydu saçlarım baya aktıktan sonra igora 7.77 açık kumral yogun bakır boyadım başlarda oldukça turuncuydu ama 2. yıkamadan sonra çok guzel bi renk oldu yıkadıkça degıstı bu renk çıktı ortaya :) :ecrin_bebek:

hımm nedense ben küllü kumral olarak görmüştüm ilk baktığımda ama uçlardaki pilatin balyajlarla hoş duruyor.. beğendim :)

bence saçlarının şu anki hali çok güzel.. radikal bi değişiklik olacak..

Ani değişiklikleri seviorum aslında ben bundan öncede gayet bakırımsı bı turuncuydu benim orjinal saç rengimide cok güzeldi aslında onuda ani bı kararla degiştirdim bunuda yaparım aslında ama cok kızıl olmasından korkuyorum ama genede yaparım hafta sonunu bekliyorum :)

zaman geçtikce illaki akacaktır cnm ama o ara biraz kötü görüneblir onuda düşünmelisin

o zamana kadar sıkılır başka bı renk bulurum dıye düşünüyorum kızılsa donuş zor dıo herkes ona takılıo kafam bilmiyorumkismile

o zaman gelince düşünmelisn cnm şimdi içinden geceni yaparsın o zamana çıkcağımız bilem belli değilki dimi ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…