Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu renk koltuğu hangi renk ile patlatabilirim resimli
Bu koltuğu hangi renk minder perde hali ve aksesuarlarla patlatabilirim yada hangi renk güzel durur bu işlerden çok anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Kesinlikle mor,Hardal sarısı,pembe.bi kere yastıklarınızı kesin değiştirin mor yapın.halı da şu yamalı ve renkli halılardan çok yakışır.bir de beyaz tül perde kenarına siyah ,sarı karışımı ip perde kullanın.halı ve yastıklar patlayacak,perde çok abartı olmasın ondan yani.bir de içinde lilalı Pembeli renkler olan bir tabloyu en büyük koltuğun arkasına asın.bitti gitti.
Benim köşe takımı da bu renk perdeler de Zebra ve bu renkti hepsi krem yaşlı evine dönderdim diye düşünüp açık Petrol mavi fon perdeler ve hemen hemen aynı tonda düz mavi bir halı aldım. Çokkkk güzel oldu. Halıda tek renk hastasıyım ben