Bu renk koltuğu hangi renk ile patlatabilirim resimli

Ben ayni renk koltuklarima turuncu ve tatli bir ton bordo gibi olan turuncunun bir ustu renkte olan yastiklarla renklendirdim. Halida da vardi zaten guzel oldu

Bu koltuğu hangi renk minder perde hali ve aksesuarlarla patlatabilirim yada hangi renk güzel durur bu işlerden çok anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Benim kardeşimin koltuklarının hemen hemen aynısı eğer salonda kullanacaksan hiç bir renkle patlatma bence kendi renginden tonlarla tamamla sadece aksesuarlarla renklendir perdesi halısı aynı tonlarda olsun çok ağır duruyor ama ben aynı ton istemiyorum diyorsan bencede turkuaz ve pembe

Uyumlu-Renklerle-Gri-Dekorasyon-bordo-pembe.jpg

griye pembe veya bordo (yani vişne çürüğü) rengini çok yakıştırırım.

Son düzenleme:
bizimkide bu renkten kül gri deniyor sanirim perdemiz mavi kenarlardan tutturmali ortasi tul cok hos duruyor canim oneririm

bnce kırmızı koyu vizon cnki koltuğun rengi patlasun istersen kırmızı ...sade olsun istersen de soft yeşil yada soft pembe

gri degil mi koltuklar, dogru goruyorum? oyle ise,
mor ve gri uyumunu cok severim, tonunu tutturmak onemli tabi.. arkadaslarin dedigi gibi turkuaz da olabilir.. veya baska orta tonlu bi mavi.. yada baska orta tonlu bi mavi.. acik pembe ile soluk durabilir ama fuşya da uyar sanki..
cogu kisi mor ve fuşya demis..

Siyaha yakın kopkoyu bir gri.halılarda gümüş simler. ve aksesuarlarda sadece gümüş.perdelerde aynı renkt.toplar gümüş.avize gümüş.

X