Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk,bu güzellik aaah-ah!

selin_94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
124
0
116
İzmir
Merhabalar kızlar,benim saçlarım açık kumral aralarında sarı ışıltılar var.Ama çocukluğumda saf sarışınmışım ve şimdi ilk kez saçlarımdan sıkıldım ve aşağıda gördüğünüz rengi istiyorum,hem doğal hem mükemmel.Bu rengi bilen var mı aranızda ve sizce kuaförde mi boyatayım kendim mi boyayım?

Uploaded with ImageShack.us

gercekten cok hos bır renkmıss

ten rengin esmer ya da bronz ise sana çok yakışır canım bu renk, sanki biraz da Çağla Şıkel'in rengini andırıyor. eğer evde boyayacaksan ve saçın koyu renkse çok açık bir karamel al ya da direk kuaföre bu rengi götürüp göster ve o boyasın, kendin çıkarman ilk aşamada tek seferde biraz zor olabilir.

canım bende senin saç renginden istiyorum açık kumral sarı ışıltılar acaba fotoğrafını görebilirmiyiz saçlarının rica etsemm

Tatlım saçım fotoğraflarda daha çok sarı çıkıyor,ama senin için şöyle rengini gösteren bir tane çekerim :)
Kızlar ten konusunda şüpheliyim beyaz tenlilere yakışmaz mı sizce?

bende beyaz tenliyim o yüzden yakışır diyorum anlama ama giyiminel makyajınla kombinledikten sonra bence her renk gider.

bence beyaz tende bu renk hoş olmaz ten rengi soldurur bu renk hafif bronz tende daha hoş durur ortaya çıkar renk daha canlı ve gözalıcı durur cnm

Tüh nasıl yapsam ki,ben de öyle bir tene sahibim ki,bronzlaşmak bir yana kızarıp iki gün sonra yine beyaz oluyorum yandığımla kalıyorum.Ama bu rengi de çok istiyorum ooof,of ne yapsam ki a dostlar?

cnm istersen boyat bu renge belkide yakışır makyajla hoş olabilir ama makyaj yapmayan biriysen zaten hiç boyatma derim ama makyajla fönle belkide yakışır denemek lazım içine birazda açık kumral karıştır süper olur gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…