Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk bana gider mi kızlar??? Yardımcı olurmusunuz..

nallien

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
68
17
288
36
Şuanki saç rengimi de koydum kızlarrr.. Bu resmide yahşi cazibe dizisinde gördüm ve bayıldım çokkk tatlı bi renk bu renk istiyodum ne zamandır ama kuaföre anlatamıyosun tabii göstermeden..

Eklentiler

• $sarıııı.....jpg
    35 KB · Görüntüleme: 67
  • $sarııı..jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $beennn =)) (31).jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $beennn =)) (21).jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $beennn =)) (36).jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 55
Çok yapay bir renk bence. Bunun yerine saçındaki balyaj yoğunluğunu arttır. Kendi saçın çok hoş duruyor zaten.

Teşekkür ederim =) Bazı sarı renkler dediğiniz gibi çokk yapay duruyo ama bu çok tatlı bi sarı bence =) Zaten bu renge yavaş yavaş geçicem öyle direk yaptırmıcam bu rengi.Sarıları yavaş yavaş arttıra arttıra yaptırcam.Şuanki saç rengimi de çokk seviyorum ama nebilim =) güzel bi sarı saç görünce de içim gidiyo =)

renk harika ve sanada yakışacaktır bana da yakışabilir aslında

yakışır valla çok güzell bi renk
bu resimdeki kızın yüzünü görmesem bile arkadan saçından dolayı çok güzel duruyo kız da =)

canımm benımm bu renk sana cok yakışır boyat bence beyaz tenli oldugun ıçın daha guzel gıder ..:82:bronz tenlılere ben bu sarıyı yakıştıramıyorumda o bakımdann

bence cok yakısır canım kesin yaptır merak ettim bak simdi yaptırırsan resimlerini bekliyorum:)

buaralar boyatamam ama kesin bu renk boyatcam yaza doğru =) pekii gelinliğin üstüne de gidermi bu saç rengi bana sizce? 2012'nin yazında düğünüm olcak inşallahh =) asker yolu bekliyorum şuan.. =( bazılarında çok cins duruyo gelinliğin üstüne sarı :S ama bazı kişilerde de çok harika duruyo =)

bence çok hoş olur saçlarına hafif bukleler werrsen bide ... yada topuz şöyle

Eklentiler

• $imagesCABVO53R.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 60
bence çok hoş olur saçlarına hafif bukleler werrsen bide ... yada topuz şöyle

=)) güzelmiş gerçekten =)) bende bu tarz seviyorum zaten =) dağınık gibi olcak biraz.. Bi ton spreyle saçı yapıştırıyolar iyice :S sevmiyorum hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…