Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBu renk bana gider mi kızlar??? Yardımcı olurmusunuz..
Şuanki saç rengimi de koydum kızlarrr.. Bu resmide yahşi cazibe dizisinde gördüm ve bayıldım çokkk tatlı bi renk bu renk istiyodum ne zamandır ama kuaföre anlatamıyosun tabii göstermeden..
Teşekkür ederim =) Bazı sarı renkler dediğiniz gibi çokk yapay duruyo ama bu çok tatlı bi sarı bence =) Zaten bu renge yavaş yavaş geçicem öyle direk yaptırmıcam bu rengi.Sarıları yavaş yavaş arttıra arttıra yaptırcam.Şuanki saç rengimi de çokk seviyorum ama nebilim =) güzel bi sarı saç görünce de içim gidiyo =)
canımm benımm bu renk sana cok yakışır boyat bence beyaz tenli oldugun ıçın daha guzel gıder ..:82:bronz tenlılere ben bu sarıyı yakıştıramıyorumda o bakımdann
buaralar boyatamam ama kesin bu renk boyatcam yaza doğru =) pekii gelinliğin üstüne de gidermi bu saç rengi bana sizce? 2012'nin yazında düğünüm olcak inşallahh =) asker yolu bekliyorum şuan.. =( bazılarında çok cins duruyo gelinliğin üstüne sarı :S ama bazı kişilerde de çok harika duruyo =)