Saç Rengi ve Saç Boyama bu renk bal sarısı mı nası yaparım.....

ilkyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
508
0
116
39
Aydın
kızlar saclarımı bakıra boyatmıstım aktı ama acık bal rengine yakın bişey oldu.zaten açmayı düşünüyordum..biraz sarımsı bi renk istiyorum böyle bal rengi gibi bal sarısı gibi.ne renge boyamam gerekiyo örnekler koyayım yardımcı olun...

Eklentiler

• $3604Hadise-70.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 108
  • $hadise_8.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 86
  • $LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CHAD%C4%B0SE%5CHA4.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 1.917
Ben hadisenin bu saç rengini kuaförüyle birlikte anlattıklarını duymuştum..
3 tane rengin karışımıydı. Soğan kabuğu sengi, bal rengi, sarı karemel rengi.. Tesadüfen bulmuştu kuaför.. Öyle söylemişlerdi :)

saol canım..evde tek renkle olmazmı yani.bu renkleri satın almak mümkün mü ya ben sogan kabugu ve sarı karamel kutu boya görmedim hiç..burenk veya bu renge yakın renk kullanan sarısınlar yok mu ya arnızda

cnm arkasımın saçı aynı bu renk hemen anlatayım nasıl oldunu.... arkadsımda çok sık röfle vardı sonra kendi açık kahverengi bir kutu boya aldı ve boyadı... sonuc: 1 hafta sonra hadisenin saç rengi çıktı ortaya...arkadsım sadece sarılardan kurtulmak istiyordu ama sonu mükemml oldu :)

saçın şuan zaten açık renk üstüne palette kahve köpüğünü boya böyle bir renk çıkıyor kesinlikle dene derim

teşekkürler rkadaşlar.peki sacımn dipleri uzadı biraz kötü olur mu kahve köpüğüne boyasam.sacımı bakıra boyamıştım ama sarı gibi acıldı 2 ay oldu bakır gibi degil yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…