Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBu rengin üstüne ne renk boyatmalıyım hangi sarı tonu tutar?
kızlar evde saçımı sarı tonlarına çevirmeye çalıştım başaramadım yarın kuaförde boyatıcam artık sarı dersem istedikleri gibiçıkarıolar sizce ne renk tutar riske atmadan tam tonunu söyleyeyimki tamamen kuaföre kalmasın sonuç.. birde adetimin son günü olcak renk tutması açısından sıkıntı yaşarmıyımki
bu renge yakın bişiler istiorum ama biraz sarı beyaz tenliyim yakışırmıki..bu renk tonları için altın sarısı mı demeliyim evde uğraştım beceremedim riske atmadan bi kere boyatayım evde devamederim diplere die düşündüm
aslında gayet güzel bir renk elde etmişsin canım.ille sarı istiyorsan sık röfle attır bence,daha hoş olur. adetinin son güzü boyanın tutmasını engellemez< bu arada merak etme
yok canım 3 4 gündür bekliorum sevemedim..röfle yapmak istemiorumçok yıpranıo düz boya olsun diorumzaten saçım ton farklılıkları var yıkandıkça akar röfle gibi olur ama tam renge karar veremedim o kadar sarı tonu varki altın bebek vanilya