• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengin ne oldugunu bilen var mı

ilkyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
508
0
116
39
Aydın
kızlar kızıldan kurtuluyorum yavas yavas da sarıya dönücem esksi gibi..yavaştan acıyım da bu rengin ne oldugunu bilen var mı acaba şimdiden araştırayım bi...bunu istiyorum çoook güsellllll

Eklentiler

• $x1pmvt0i80jtgq86eqvv0ibee5.jpg
    $x1pmvt0i80jtgq86eqvv0ibee5.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 88
Bu avril lavigne saçı aslında çok sık atılmış bir röfle ama tonu cok guzel ama küllü sarı gibi duruyor ışıktan kaynaklanıyor tabi bu saçı tekrar tekrar röfle attırarak zamanla elde edebilirsin canım bende kullandım komple boya gibi durması için uzun zaman alıyor bu rengin oturması :)

en azından tonunu ögrendim..zaten küllü sarıyı cok seviyorum sanırım en yakın o

canım ben denemedim ama bende bu rengi istiyorum ama kuaförler açıcıyla biraz açıp üstüne istediğin bir sarı renk boya diyorlar buda ona benziyor

bayılıyorum bu kadının renklerine sarı bu kadının rengi bence..saclarımı biraz dinlendireyim alıcam fotolarını gidcem kuaföre sunlara baksanıza

Eklentiler

• $avril-lavigne_40.jpg
    $avril-lavigne_40.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 74
  • $1280Avril_Lavigne_R21.jpg
    $1280Avril_Lavigne_R21.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 93
  • $avril_lavigne_people_magazine_4_big.jpg
    $avril_lavigne_people_magazine_4_big.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 100
ewet çok güzel bende bayılıyorum çok da yakışıyor bunu gördükçe sarışın olasım geliyor ama çok yıpranıyor ya :( karamel bakır tonlarından bu renge dönülürmü yani çok yıpratırmı acaba çünkü ilk bakır tonları istiyorum :) hatta topik de açtım bu renk ne diyede daha bilgi edinemedim hadisenin penti reklamındaki saçı bahsediyorum

canım peki nası yapıcaksın? bende kızılım şuan baya aktı bu renge dönmek istiyorum aynen=/ acaba açık küllü kumral falan alıp boyasam yavaş yavaş dönermiyim? sen nası dönüceksin?

valla ben açık kuulu kumral boyucaktım kuafor kapatmaz dedi acık kahveye boyadı ama benim sacım çok kırmızıydı..koyulastı kızılık da var braz tekrar acık kahveye boyıcam 1v ay sora ondan sora yavas yavas bakalım.ama senin aktıysa kullu kumral kapatır

renk çok güzel evet ama avril da çok güzel bunu da es geçmeyelim bayanlar :) açık renk kaşlar ve sevimli bir yüz bu rengi bu kadar alımlı yapan.kaş rengi çok önemli bence sarı saçlarda hılary duff fotolarına da bak aynı saç rengi onda da aynı şey söz konusu
bazıları sarı saç hayranlığıyla boyuyo kopkoyu kaşlarla çok itici geliyo bana hiç bir albenisi kalmıo kendi fotolarını da koysaydın fikir sahibi olurduk avrilin bu resmlerine bakan herkes çok güzel der zaten saç rengi müthiş ve onada çok yakışmış ama sende bu böyle durcak mı önemli olan bu kısmı cnm bi kaç fotonu koyarsan daha iyi olur :)

renk çok güzel evet ama avril da çok güzel bunu da es geçmeyelim bayanlar :) açık renk kaşlar ve sevimli bir yüz bu rengi bu kadar alımlı yapan.kaş rengi çok önemli bence sarı saçlarda hılary duff fotolarına da bak aynı saç rengi onda da aynı şey söz konusu
bazıları sarı saç hayranlığıyla boyuyo kopkoyu kaşlarla çok itici geliyo bana hiç bir albenisi kalmıo kendi fotolarını da koysaydın fikir sahibi olurduk avrilin bu resmlerine bakan herkes çok güzel der zaten saç rengi müthiş ve onada çok yakışmış ama sende bu böyle durcak mı önemli olan bu kısmı cnm bi kaç fotonu koyarsan daha iyi olur :)

çok seviöli bi yuzum yoksa da koyayım..tabiki avril de daha güzel duruyo zten önce bal kopugu falan boyuam sacım kısa uzayınca sarı yaopcam

Eklentiler

• $8223_1161555570759_1583925578_404217_4545908_n.jpg
    $8223_1161555570759_1583925578_404217_4545908_n.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 57
Back