benım sac rengıme benzıyor.ama ben de bu renkten kurtulmaya calısıyorum suan. bu renk karamel we bal jöpüğü karışımı.ancak ilk boyamada tam tutmuo.benım bu 3.boyayışımda tuttu anca.
Bal köpüğü ve karamel karışımı kesin olarak doğru mu ? Karamel altın karamel mi yoksa hangisi numaralarını yazabilirmisin ?
Çünkü gerçekten güzel bir renkmiş bende boyamayı düşünüyorum .
Doğru değil Emadracım
Bal köpüğü sarı yansıtmalı açık kumral gibi bir renktir. Karamel ise sarı yansıtmalı bir kahve rengi olarak duşun.
Oysaki ekledin resimdeki saç, bakır ağırlıklıdır. Resimde göründü şekilde bu renk kumral bakırdır.
Bence bu saç rengi igora 7.77 boyarak ulaşabilirsin.
Saçın koyuysa bir ton açığı kullanabilirsin, yani 8.77.
Resim ekliyorum. Saçın aynı renk çıkacağı sana temin edebilirim.
Exicolor 7.73 Bal Kumral
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/447037-bugun-boyadim-sonuc-muhtesem-exicolor-bal-kumral-resimli.html
Bu renge boyarsa saclari bakir agirlikli olur, zemini aciksa turuncu bile olabilir Igora ve palettede noktadan sonra gelen 7 bakirdir, 77 ise daha yogun bakirdir.
Slania, çok haklısın arkadaşım, yanlız
Emadra eklediği resimi ben kumral yoğun bakır olarak görüyorum. Yani saçı kumlar olması halde bakır rengi ön plana çıkıyor.
Belki bilgisayar ekranı beni yanıltıyor olabilir.
Senin ekediği exicolor bal kumral resimi daha çok tütün, mahagoni saç rengine andırıyor ki bence Emadra istediği renk değildir.
Ayrıca, Nevacolor ürünleri hiç bir şekilde önermiyorum ben. İkinci yıkamadan sonra renk resmen saçından uçup gidiyor.
İgoranın renkleri, renk kartelasında gösterdiği gibi çıkıyor ve renk çok kalıcıdır.
Ama tabi, senin dedin gibi, eğer saçlar sarıysa 7.77 yerinde 6.77 kullanılmalıdır.
Ama tabiki karar Emadra'nın.
fönsüz kullanamıyorum bu brazilya fönü nasıl acaba?
Doğru değil Emadracım
Bal köpüğü sarı yansıtmalı açık kumral gibi bir renktir. Karamel ise sarı yansıtmalı bir kahve rengi olarak duşun.
Oysaki ekledin resimdeki saç, bakır ağırlıklıdır. Resimde göründü şekilde bu renk kumral bakırdır.
Bence bu saç rengi igora 7.77 boyarak ulaşabilirsin.
Saçın koyuysa bir ton açığı kullanabilirsin, yani 8.77.
Resim ekliyorum. Saçın aynı renk çıkacağı sana temin edebilirim.
Eki Görüntüle 266669 Eki Görüntüle 266670 Eki Görüntüle 266671
Bu rengin adı nedir kızlar ? Çok beğendim :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?