• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengin adı

• Konu Sahibi Konu Sahibi nees
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nees

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
327
0
46
Bursa
$lily-collins-15808.jpg $lily-collins-15806.jpg $lily-collins-15807.jpg

Bu rengin adı nedir kızlar ? Çok beğendim :81:

canım dorelı bir kumrala benzıyor tabı ondede balyajlar var sanırım ama tam bılmıyorum

benım sac rengıme benzıyor.ama ben de bu renkten kurtulmaya calısıyorum suan. bu renk karamel we bal jöpüğü karışımı.ancak ilk boyamada tam tutmuo.benım bu 3.boyayışımda tuttu anca.

benım sac rengıme benzıyor.ama ben de bu renkten kurtulmaya calısıyorum suan. bu renk karamel we bal jöpüğü karışımı.ancak ilk boyamada tam tutmuo.benım bu 3.boyayışımda tuttu anca.

Bal köpüğü ve karamel karışımı kesin olarak doğru mu ? Karamel altın karamel mi yoksa hangisi numaralarını yazabilirmisin ?
Çünkü gerçekten güzel bir renkmiş bende boyamayı düşünüyorum .

Bal köpüğü ve karamel karışımı kesin olarak doğru mu ? Karamel altın karamel mi yoksa hangisi numaralarını yazabilirmisin ?
Çünkü gerçekten güzel bir renkmiş bende boyamayı düşünüyorum .

Doğru değil Emadracım
Bal köpüğü sarı yansıtmalı açık kumral gibi bir renktir. Karamel ise sarı yansıtmalı bir kahve rengi olarak duşun.
Oysaki ekledin resimdeki saç, bakır ağırlıklıdır. Resimde göründü şekilde bu renk kumral bakırdır.
Bence bu saç rengi igora 7.77 boyarak ulaşabilirsin.
Saçın koyuysa bir ton açığı kullanabilirsin, yani 8.77.
Resim ekliyorum. Saçın aynı renk çıkacağı sana temin edebilirim.
sa%C3%A7-boyas%C4%B1-renkleri7.jpg

Son düzenleme:
Exicolor 7.73 Bal Kumral
exicolor-7-73-bal-kumral.jpg

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/447037-bugun-boyadim-sonuc-muhtesem-exicolor-bal-kumral-resimli.html

Doğru değil Emadracım
Bal köpüğü sarı yansıtmalı açık kumral gibi bir renktir. Karamel ise sarı yansıtmalı bir kahve rengi olarak duşun.
Oysaki ekledin resimdeki saç, bakır ağırlıklıdır. Resimde göründü şekilde bu renk kumral bakırdır.

Bu renge boyarsa saclari bakir agirlikli olur, zemini aciksa turuncu bile olabilir Igora ve palettede noktadan sonra gelen 7 bakirdir, 77 ise daha yogun bakirdir.

Exicolor 7.73 Bal Kumral
exicolor-7-73-bal-kumral.jpg

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/447037-bugun-boyadim-sonuc-muhtesem-exicolor-bal-kumral-resimli.html

Bu renge boyarsa saclari bakir agirlikli olur, zemini aciksa turuncu bile olabilir Igora ve palettede noktadan sonra gelen 7 bakirdir, 77 ise daha yogun bakirdir.

Slania, çok haklısın arkadaşım, yanlız
Emadra eklediği resimi ben kumral yoğun bakır olarak görüyorum. Yani saçı kumlar olması halde bakır rengi ön plana çıkıyor.
Belki bilgisayar ekranı beni yanıltıyor olabilir.
Senin ekediği exicolor bal kumral resimi daha çok tütün, mahagoni saç rengine andırıyor ki bence Emadra istediği renk değildir.
Ayrıca, Nevacolor ürünleri hiç bir şekilde önermiyorum ben. İkinci yıkamadan sonra renk resmen saçından uçup gidiyor.
İgoranın renkleri, renk kartelasında gösterdiği gibi çıkıyor ve renk çok kalıcıdır.
Ama tabi, senin dedin gibi, eğer saçlar sarıysa 7.77 yerinde 6.77 kullanılmalıdır.
Ama tabiki karar Emadra'nın.

Slania, çok haklısın arkadaşım, yanlız
Emadra eklediği resimi ben kumral yoğun bakır olarak görüyorum. Yani saçı kumlar olması halde bakır rengi ön plana çıkıyor.
Belki bilgisayar ekranı beni yanıltıyor olabilir.
Senin ekediği exicolor bal kumral resimi daha çok tütün, mahagoni saç rengine andırıyor ki bence Emadra istediği renk değildir.
Ayrıca, Nevacolor ürünleri hiç bir şekilde önermiyorum ben. İkinci yıkamadan sonra renk resmen saçından uçup gidiyor.
İgoranın renkleri, renk kartelasında gösterdiği gibi çıkıyor ve renk çok kalıcıdır.
Ama tabi, senin dedin gibi, eğer saçlar sarıysa 7.77 yerinde 6.77 kullanılmalıdır.
Ama tabiki karar Emadra'nın.

7.7ye boyarsa resimdeki gibi tutabilir ama 7.77 ve 8.77 gercekten cok yogun. Hatta palettenin bu iki renkte ürünleri var insanlar boyadi mi bildigin turuncu elde ediyorlar.
Ben exicoloru örnek olarak koydum aslinda, cünkü onun katalogundaki renkler boyandimi aynen tutuyor. Bu arada exicolor da nevanin ürünü ama exi daha kaliteli ya da belki benim sacimda daha iyi tuttu bilemicem.. :1:
Bu resimdeki sacta hem dorelik hem bakirlik var gibi. Ama dorelik daha baskin bakirlik daha arka planda. Herhangi bir markanin 7.34 ya da 8.34 rengiyle elde edilebilir. Igora, palette gibi markalarin 7.57 veya 8.57 ile elde edilebilir. Daha ayrintili bilgi icin bu konuya bakiniz... :1:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/449155-sac-numaralari-demektir-sac-boyamadan-once-mutlaka-bilmeniz-gerekenler.html

Bu arada bu tip yansimali renkleri elde etmek kolay degil, deneme yanilmayla istedigimiz renge zamanla ulasabiliriz. :34:

Doğru değil Emadracım

peki o zamn ben foto eklemeyı bılmıyorm. öğrendiğimde size fotomu gösterim. bi defa her bal köpüğü sarıya yakın deıldır.markaya gre deişir we bal köpüğü renklerının cogunda bakırlık wardır.ki karameldekı ile bırleşince bu ton artar.yanı dedığım gbı boyanın markası önemlı..

bir iki gün önce biri resmini eklemişti ama hangi konu başlığı adı altındaydı onu hatırlamıyorum
bu rengin bir ton açığıydı saçları
iki boyayı karıştırdığını söylüyordu konuyu bulursam linkini veririm
sende bir bak istersen konulara

Back