Dionisa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2011 8.146 14 35 11 Mart 2012 Konu Sahibi Dionisa #1 Ben lenslerin renkleri hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim, bu hafta içinde lens alacağım inşallah. Tam aradığım ve istediğim renk bu :) Adı nedir, markası falan. Gerçekten bu kadar doğal durmasını istiyorum.
Ben lenslerin renkleri hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim, bu hafta içinde lens alacağım inşallah. Tam aradığım ve istediğim renk bu :) Adı nedir, markası falan. Gerçekten bu kadar doğal durmasını istiyorum.
JodiLyn Lyn Kayıtlı Üye 26 Aralık 2007 753 37 11 Mart 2012 Konu Sahibi Dionisa #2 Freshlook sterling grey'e benzettim bende aynı lensten kullandım doğallık konusunda freshlook markasının iyi olduğunu düşünmüyorum.
Freshlook sterling grey'e benzettim bende aynı lensten kullandım doğallık konusunda freshlook markasının iyi olduğunu düşünmüyorum.
M melek12345 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2012 23 0 11 Mart 2012 Konu Sahibi Dionisa #3 renk amazon griye de benziyor isterseniz resim ekleyebilirim eğer bana tarif ederseniz
Dionisa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2011 8.146 14 35 11 Mart 2012 Konu Sahibi Dionisa #4 melek12345 .!.: renk amazon griye de benziyor isterseniz resim ekleyebilirim eğer bana tarif ederseniz Genişletmek için tıkla... Çok sevinirim. nette gri olduğunu yazıyordu ama bilmeidğimden emin olamadım. markası freshlookmuş:26:
melek12345 .!.: renk amazon griye de benziyor isterseniz resim ekleyebilirim eğer bana tarif ederseniz Genişletmek için tıkla... Çok sevinirim. nette gri olduğunu yazıyordu ama bilmeidğimden emin olamadım. markası freshlookmuş:26: