• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi nasıl tuttururum kızlar ??

gizemm58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
25
0
86
İstanbul
Ya ben kac aydır kuaförüme anlatmaya calıstım bi türlü anlatamadı. Şöyle doğal kahve olur ya kumral mı desem hıc bılmıyorum yanı. Kızıllı kahve değıl de sarımsı kahve böyle soğuk bir ton. Saçlarım şuan bakır kızıl- çikolata kahve karışımı birşey. Bazen resimlerde ıstedığım renk gıbı cıkıyor.Buğday tenliyim, uçlarına sarı falan atıp kullanmak istiyorum, lütfn bılgı vrın kızlar :(
(uğrastım ama rsım koyamadım ıkı uc gün sonra koyarım )

Son düzenleme:
altın kahwe sanırım ben gittiğimde görmüştüm altın kahwe diye bir ton wardı bahsettiğin kahwe sanırım o uçlarında sarı attırcaksın anladğm kadarıyla ama o uçlarına yada içine ışıltı konusunu iyi bir kuaföre yaptır çnkü ben ışıltı dedim gitti röfle yaptı salak kuaför

turunculuk veya kızıllık olmıycak yani sarımsı bı kahve küllü mü desem .. resım koyamadım hata verdı şu boyaların kumral olanlarının üzerındekı renk gıbı gıbı .. ouf :s yardım edın kızlar ya :S

senin istediğin rengi biliyorum gizem. yıllarca o rengi elde edebilmek için uğraştım.
eğer saçların küllüyse ve çok koyu değilse tutar ama saçların koyuysa ve doğal yapısında kızıllık varsa tutmaz. açılırken saçın turunculaşır.

senin istediğin rengi biliyorum gizem. yıllarca o rengi elde edebilmek için uğraştım.
eğer saçların küllüyse ve çok koyu değilse tutar ama saçların koyuysa ve doğal yapısında kızıllık varsa tutmaz. açılırken saçın turunculaşır.

kızıllık yok aslında kumral gibi bişey .poff :bbo: sanırım haklısın bı turlu olmadı tutturamadım. peki tam bu renk değıl ama kızıllık veya turunculuk cok olmayan bı renk ne olabılır?
mesela düz kumral yapsam nasıl olur ?:uhm:

tamm istediğim tonn :) kuaförmm süper boyadıı tavsiye edrmm tam istediğim ton oldu.sıcak çikolata içinde biraz bakır ve altın sarısııı kaydirigubbakcemile3

gercektn mii
saçların boyadan önce ne renkti ? resim koyabilirmisn (:
senın adına cok sevındım canım güle güle kullan =)

saçlarım boyadan önc bal köpüğüydüü üstüne sıcak çikolata içinde bakır ve altın sarısı yapnca kızıla dönükk sıcak kahvee olduu.alt tabaka sarı olduğu için renk aktıı vee sarılarm çıktıı.bakırlarr hala duruyo kızılmsı ve altın sarılar varr.bu renkle hiç resm çekmedimm malesff.ama bu ton yardmı olablr canım sana.

Eklentiler

• $visual_kolor.jpg
    $visual_kolor.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 93
canım ben kızıllık istemıyorum aksıne :/
ya rsm koyucam ama şu hatayı vrıyor :
To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 11 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.
ndr bu anlayamadım =S ??

birinci resim şuankı saç rengim. diğerleri de istediğim tonlar.. :/

Eklentiler

• $gzzzoo.JPG
    $gzzzoo.JPG
    57,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $n24364782892_831765_1471.jpg
    $n24364782892_831765_1471.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 58
  • $ggg.JPG
    $ggg.JPG
    30,6 KB · Görüntüleme: 77
bence sn en iyisi resimin çıktısını al güzel bi kuaföre götür ana öyle istediğini elde edeblrsn canım

o tondan vazgctım tutturamayacağım. normal bı kahve ıstıyorum turunculuğu cok fazla olmayan . kumral yapsam nasıl olur , çok mu açık olur yoksa koyu kumral mı yapayım ?

Back