işte benim istediğim renkte bu ama nasıl yapacağımı bilmiyorum saçım çikolata kahve şuan...
kuşum bu çok kolay açtırmanada gerek yok zaten çikolataymış saçın aynı rengi kuzenime yapmıştık kahve kızıl bi renk zaten kahve rengi boyanın içine yoğunlaştırıcı kırmızıdan( alix avien de var ) az miktar at ta ta taaam istediğin renkk =)) (açık kahve veya normal tonlarda kesnlikle çikolata fln alma kahve rengini ama)
şimdi bi dakika...doğru mu anlamışım...orta kahve yada açık kahve boya alıyoruz içine az miktar kırmızı atıyoruz hani şu saçlarını kırmızı boyayan kadınların kırmızılarından :)) hey allahım yazamadım...ya ben marketten almıyorum boyamı kuaför malzemeleri satan yerlerden alıyorum kolay akıyor die..şimdi ordan ben 1 adet kırmızı 1 adette orta kahve yada açık kahve mi alıcam...bu kadar mı yani..yani benim istediğim bu renge kumral bakır dediler..bakır kızıl dediler bende bakıyorum bakıyorum hiçbiri bu renk gibi değil..yani bu kadar kolaymıymış :)) teşekkür ederim...yardımın için...
bişey değil kuşum renk kahve kızıl ve artık bu renk boyalar üretilmiyo ilk boyadığımda kolestonda vardı aynı renk.. =)) ama sakın yoğunlaştırıcı kırmızıdan fazla atma çok az bi miktar sıkıcaksın içine kahve tonunuda sen ayarla hangi tonda ayarlamak istiosan ama koyu alma açık tonlarından al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?