• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi nasıl kahveye döndürebilirim ?

gamze10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
64
0
86
39
Balıkesir
arkadaşlar saçımı 15 gün önce palette siyaha boyamak zorunda kaldım kızıllar yüzünden..ama içim karardı aynaya baktıkça,kahve tonlarına döndürmek istiyorum ama saçım oryal falan kaldırmaz artık çünkü çok yıprandı..başka nasıl kırabilirim rengini? başka bi konuda duyduğum bişiyi paylaşmıştım (arap sabunuyla boyayı akıtmak) ama başka yoluda varmıdır meark ediyorum..yardımlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
evet benimde yardıma ihtiyacım var.saçım kakao kahvesiydi sonra gittim gölge yaptırdım ama o da canım ailemdeki meliha saçı gibi oldu yeşil yeşil meç oldu kısacası külü gitsin diye açık kumral yaptım sonra baktım daha berbat oldu bende ertesi gün çikolata kahve aldım oda gölgeleri kızıla çevirdi ara ara siyah renkler kaldı kısacası saçımda her renk var ve sonuç bu kadar ugraşmaya berbat.ne yapıcammmmmmmmmmmm???????????

cnm sana tek bi tavsiyem var o da sakınkendin düzeltmeye çalışma inan daha kötü oluyo..boşuna boya parası vermiş olursun..aynı şeyler bnm başıma geldi sonunda gittim kuaförde açtırdım..gerçi şimdide rengi biras b..k sarısı derlerya ona benzedi ama yapcak bişi yok :)

banu senin yapacağın bence bi kuyu kahve sür saçına hepsini kapat koyu kahve çok güzel renk kpatıyo biraz siyaha yakın oluyo ama olsun sonuç olarak renk tam olarak kapanıp tek renk oluyo hem uzun süre saçınla oynamak zorundada kalmazsın biraz dinlenir saçların benimde öyle oldu koyu kahveyle kapattım 7 ay önce suan saçlarım boysasız yani hiç boya uygulamadan dinlendi tabi kestirdim ben tam gitsin die boyalar.sanada tavsiye ederim bende suan karamel düşünüyorum tavsiye eden varmı.?

cnm mesajını okudum benimde saçlarımda boya vardı açık kestaneye boyamıştım siyah olmuştu peroksitle açtım sonra palette açık kahveye boyadım şu an saçlarım kahve tonlarında %9 luk olandan al umarım işe yarar

cnm sana tek bi tavsiyem var o da sakınkendin düzeltmeye çalışma inan daha kötü oluyo..boşuna boya parası vermiş olursun..aynı şeyler bnm başıma geldi sonunda gittim kuaförde açtırdım..gerçi şimdide rengi biras b..k sarısı derlerya ona benzedi ama yapcak bişi yok :)

kesinliklee katılıyorumm bencede gitt herşeyi uzmanına bırakmak gerekiyor bence eğer çok bilgili değilsenn...eğğer kendime güweniyorum diyorsan aç rengini ama bencee kuaföre git sonucu sana daha pahalı olmasınn:1hug:

kolestonun kakao kahvesini alıp saçı siyaha dönen mağdurlardan biri de benim malesef 3 aydır koskoyu bir siyahla dolaşıyorum...itici bi renk, doğal değil...geçen ay kuaförde oryalle açtırıp kahveye boyattım yine dipleri tuttu diğer kısımlar siyah..bugünde kolestonun röfle setiyle saçımı açtım ardından lorealin kestane şekeri boyasıyla boyadım en iyisi ve en doğalı bu oldu...

tavsiye ediyorum kesinlikle..saç açmak için koleston röfle seti...boyama işlemi içinde loreal diyorum başka bişey demiyorum...çünkü paletteyide kullandım garnier ı da kullandım kolestonu da kullandım...en iyisi loreal diye düşünüyorum...boyatmadan önceki saçımın rengi gibi oldu kestane şekeri rengi...ama kakao kahveden hala kurtulmuş değilim saçımın yarısı kestane yarısı kakao....kuaföre gidipte para vermeyin ucuz şeyleri kullanıyolar...sonuçta kuaför 20 den aşağı boyamıyo..ucuz boyatacağınıza kaliteli pahalı boyalarla kendiniz boyayın daha iyi...onlara teslim edincede bi şaheser çıkmıo ortaya şimdiye kadar iki kere kuaföre gittim biri gölge için ( ki bok rengi oldu saçlarım kullanamadım doğru düzgün) bi de geçen ay saçımı açması için gittim..hiç açılmadı saçım..benim yaptığım sonuçla aynı sonucu elde etti...

sakın kuafore gtmeyn bildikleri daha dogal ve ucuz yontemleri sölemıolar ve kazıklıolar ve kendi istedignz saçı blmedkleri anlamdkları icn yapamıolar ve boya boyayı kapatmaz sakın kpatcm die boya surmeyn be n kaçdefa boyadm smdi psmanım beyaz sabunlaa akıtıorm snde öle yap butun boyalar gtsn ondan snra kapat boyayla

ben dün kuaföre 100ytl bayıldım ama deger önce saçımı bitkisel açııcı ile actık ne yakma ne yıpranma oldu daha sonra da bitkisel boya ile boyadık bal köpügü gibi acık bir renk olu saçlarım yumusacık yani hiç boya kokusu yoktu saçların kopar dediler cunku son 3 ayda 7 defa boyadım kestaneye boyadıgım saçlarım kömür olunca kendiniz ugrasmayın benim gibi madurlar işin ehli bir kuaföre gidin .benim aldım boyalar zaten 100 ytlyi gecmişti ama acılmadı işte yasasın kuaförüm

Back