Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengi nasıl elde ederim?

masal26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
248
0
66
Eskişehir
Eki Görüntüle 742460 Eki Görüntüle 742462
saçımda önce palette kahve bakır vardı daha sonra bakırlığı gitsin diye nevacolor kışkırtıcı kahve ve küllü koyu kumralı karıştırıp boyadım bir kaç gün öncede loreal 6.30 badem kahvesine boyadım ama saçımda farklı renkler oluştu sanki dipleri açık uçları koyu gibi oldu yukarıdaki gibi canlı kahveler elde etmek için neyle boyamam lazım?

canım bunlarda biraz dorelikte var deqil mi ben pınar altuğun saç renqi loreal 5.65 açık kestane kızıl akajuyla loreal majirel 5.3 açık kestane dore karışımı olarak biliyorum..

bilmiyorum ki çikolata kahve gibi görünüşte ama.. zemin rengin ne olması gerekli ki:26:

pınar sarıydı iki boyamada olmştur ne kadar açık o kadar tam renk tutuyorda tabi saçının renqini açıcak halin yk tutsun diye..benim saçımda sarıydı üzerine voila sütlü kahve boyamıştım ilk önce koyu kahve oldu sonra aktı tekrar boyayınca harika bir renk nerdeyse aynı tavsiye ederim..

direk çikolata kahveye boyasam nasıl olur acaba? hangi markayı önerirsiniz?:18:

ben qeçen qün ilk defa loreal preference kullandım böyle jöle qibi oluyor karıştırınca çok tereddütte kaldım ilk defa böyle birşey kullanınca fakat bence qerçekten çok iyi renkler canlı hep koleston kullanırdım ilk defa loreal kullandım memnun kaldım..dediqim qibi voila da sadece sütlü kahve kullanmıştım renqi ben çok beqenmiştim fakat parlak ve canlı deqildi..bence boya çiko kahveye istediqin tonlar o sonuçta akarsa bişey olursa tekrar boyarsın..tek bildiqim dünyanın en qüzel renqide olsa nasıl olsa birqün ondanda sıkılıcaksın:)

evet canım zaten birkaç ay kullanıp sonradan açmayı düşünüyorum şimdi düğün için çikolata kahve yapmak istiyorum renk ne kadar zamanda oturur ki:26:

evet canım zaten birkaç ay kullanıp sonradan açmayı düşünüyorum şimdi düğün için çikolata kahve yapmak istiyorum renk ne kadar zamanda oturur ki:26:

sen şimdiden yap canım düğünün ne zaman bilmiyorum fakat renk oturduqunda dipten qidersin en azından olmama beqenmeme riskine karşı erken yapman daha iyi olur ben o hataya düştüm çünkü..şimdiden hayırlı olsunn mutlulukklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…