Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengi nasıl elde ederim!!!!!!!!!!

sewengirl

Kuru Boya
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
759
0
96
İstanbul
Eki Görüntüle 278672
bu rengi istiyorum, saçlarımı açık kumraldan bakır kızıla boyadım, aktıkça bu renge yakın oldu
boyayalı 2 hafta falan oldu şimdi bu renktende açık yalnız dipler 10 cm falan daha koyu yani bu renge yakın
ama uçlar açık kumrala dönüyor
voila ile boyamıştım bakır kzıl ile

şimdi tekrar boyasam yine aktıkça güzelleşecek ve yine dipler biraz koyu olup uçlar açıkmı kalır aktıkça
offff kafam karışık istediğim rengi bir türlü elde edemedim lütfen yardım
sarı ile karıştırıp (sarısı yoğun yapıp ) diplere sürüp biraz bekletip, biraz daha kızıl bakır ekleyip uçlara sürsem sizce?

Son düzenleme:

saç rengim bu şekilde şuan toplu halinde görüyorsunuz dipleri koyu uçları açık
(lütfen alıntı yapmayın silmek isterim)

Eklentiler

• $Görüntü431.JPG
    23,7 KB · Görüntüleme: 59
kolestonun dore sarısını al ya da altın sarı eğer zemin rengin ikinci resimlerdeki gibiyse birinci resimdekinden biraz daha açık bi renk olacak tahminimce ama hemen hemen aynı olur, Ben aynı renge defalarca boyadım, ama saç rengin bal köpüğü gibi açıksa sen yine altın sarı gibi bi rengi açık kahve ile karıştır..Büyük ihtimalle istediğin rengi bulursun..

senin istediğin renk bakırr saçlarında akmış açılmış bakır boyamalısın tutar yanii ... o fotodaki bakır çünküü

yani tekrar bakır kızıl boyasam olur mu?
hani dip ve uç rengine göre hareket etsem dedimde
birde akmasını beklememek için sarıyla karıştırsam nasıl olur sizce?

canım tarçın bakır düşündüm ama dipler ile uçlar arasındaki farkı görüyorsun aynı olurmu birde daha turuncu olur diye korkuyorum
irlanda kızılınıda düşündüm
ben sadece düşünüyorum zaten

Verite'ye katılıyorum ama saçın biraz yıprandığını görüyorum.
Saçına bakım yapabilirsin.
Yıpranmadan dolayı boyadıktan sonra renk farkı oluşur muhtemelen.
2. boyamadan sonra rengi oturur diye düşünüyorum ama saç bakımı ihmal etme.

Evet canım haklısın zaten ince telli bi ara yağlar vs. Bakım yapıyordum tekrar başlayayım
tarçın bakırla tutarmı o renk yani uçlar la dipler farklı olmaz değilmi?

Eki Görüntüle 279668
bu renge boyasam nasıl renk çıkar ortaya acaba

Hangi boya kullanırsan kulan, saçinda renk farkı oluşacaktır.
En son resimdeki boya ile boyarsan kumral bakır gibi bir renk olur.
Boya aktıkça renk daha da açılacaktır, daha güzel durur.
Gecen gün markette Garnnier marka çok tatlı bir bakır gördüm.
Senin istediğin tona çok yakındır.
Numarası bilmiyorum ama belki marketlerde bulunur, bakabilirsin.
Ama kalıcı ve akmayan bir bakır istiyorsan, igora royale bakırları kullan canım.

Loreal koyu sari dore bakir 8.34 tam aradigin renk

Resimdekinden daha turuncumsu cikacagina eminim, bu sitede bir arkadas kullanmisti ve acik turuncumsu bir renk elde etmisti. Eger voila 6.46ya boyarsan bildigin kirmiziya yakin bir kizil elde edersin. Kullandigin boyada noktadan sonra 6 olmamasina dikkat et. 6 kizil yansima demektir, sen ise kizil degil bakir yansima istiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…