Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi nasıl elde ederim?

küllü sarı kullansam turunculuk gder mı ne dersınız..belkı o zamn bu rengı daha rahat tuttrrum..

küllü matlaştırır turunculugu gider doğru ama o renkte ısıltıda var şey yapabilrsn belki önce küllü boyayıp matlaştrp ikinci etapta altın sarı filan boyarsan bu renk cıkabilir parlak bi renk çünkü

Canım küllü yapcam dıosun ama bnm bıldıgım yesılımtırak yansımalar olusur cok turuncudan küllü renklere acılarak dönülür once bı acma ıslemı yap bnce palette yogun acıcıcan herkes cok memenun yorumları oku dha sonra küllü tercıh edersın cnm.

Benim fikirime göre senin istediğin renk sarı bejdir.
Bu renk igora royal'da var. Diğer markalarda var mı onu bilmiyorum.
İgorayı kozmetik malzemeleri satan bir dukkanda bulabilirsin.
Belki ilk boyadında aynı sonuça ulaşmayabilirsin. Ama 2. boyamada olur.

tesekkür ederım yardımlarınız için kızlar.sacımda iki yıldır bakır war.sanırım cok sıkıldım bu renkten we önce bu bakırlıktan bı kurtulmam gerek.:) olmadı kuaföre yaptırcam.ama onlara da cok gvenmıyorm.

eger röflenin veya cok acık platin falan üstüne küllü boyarsan yeşil olur diye biliyorum bakırı küllü boyayınca matlaşır kahve gibi bişi olur benim denediğim bu kadarı yinede sen bilirsin cnm

eger röflenin veya cok acık platin falan üstüne küllü boyarsan yeşil olur diye biliyorum bakırı küllü boyayınca matlaşır kahve gibi bişi olur benim denediğim bu kadarı yinede sen bilirsin cnm

saol canm yesıl olur dıye korkuyorum.ama şu bakırlıktan kurtılmak için denıycem yıne de..pekı bakırlık gdnce sacım koyulasır mı.?

evet biraz koyulaşır matlaşır sonra üstüne altın sarısını veya benzer parlak bi sarı yada kumral yaparsan o renk cıkar diye düşünüyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…