• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengi nasıl elde ederim yardımm

önce sunu soruyum sacımı küllü kumral boyadım demişsin suan hala küllü mü sacın hatta sadece sacının bi fotosunu koyarsan daha cok yardımcı olurum, marka olarak kolestonu önermem benm sacımı mahvetti, palette ya da loreal olabilir zemin rengini söyle ona göre numara öneriyim.

önce sunu soruyum sacımı küllü kumral boyadım demişsin suan hala küllü mü sacın hatta sadece sacının bi fotosunu koyarsan daha cok yardımcı olurum, marka olarak kolestonu önermem benm sacımı mahvetti, palette ya da loreal olabilir zemin rengini söyle ona göre numara öneriyim.

cnm daha önceden 5.0 acık kahve boyamıstım ama 3 ay oldu aktı baya şimdi 7.1 boyadım dün akşam kutudakinin bikaç ton koyusu oldu tabi. kuaföre gitsem orielle acıpta boyar diye istemiyorum aslında sence saç rengim düz boyayla açılırmı bu renk gibi

yeni boya yaptıysan 1-2 ay boyayı akıt bence yoksa sacın boyayı tutmaz diye dşünüyorum, benm saclarım suan gösterdiğin tona yakın ama benm zeminim bakır kızıldı ve iyiyce akmıstı, loreal bal köpüğü ve koleston altın sarısı boyadım, tek problem koleston saclarımı yıprattı 3 4 gün sonra aynı karısımı palette altın sarı ile yapıcam renk olarak hoş duruyor ama dediğim gibi zemin rengi önemli, orealle actırma bencede sonra toparlayamassın bekle biraz bolbol yıka aksın boyası

canım biz kuzenimin saçını açık kumral bakır altına boyadık böyle bir renk oldu

saçlarımı 7.1 küllü kumral ile boyadım ama istdiğim renk şu linkte olan: http://aimg.mynet.com/E/Eva-Mendes-Pictures/eva-mendes-picture-3.jpg en erken ne zaman ve hangi boyayla boyamalıyım ??

Merhaba, resimdeki saç rengi palette natural colors no:8 (bal köpüğü) $250820111719.jpg çok benziyor. ama boyandığında aynı tonu tutar mı bilemiyorum. paylaşmak istedim.

cnm peki saçım daha bi bakırımsı olmazmı onunla küllü bi renk daha istermi ki?

Back